8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Ursul din Ocnița terorizează deja sătenii! Ce face și care e teama cea mare a localnicilor:

În ultima noapte a lunii aprilie, un urs a vizitat satul Ocnița, aproape de miezul nopții. Acesta a dărâmat un gard și se părea că s-a întors în pădure. Sătenii spun însă că acesta vine în fiecare noapte. Ce face și care e gândul care-i înspăimântă pe săteni:

S-ar părea că urșii vin tot mai des în sate.

Acum o lună de zile, mai mulți săteni din Milaș au rămas fără animale, după ce o familie de urși i-a terorizat, cu zilele. Sătenii au făcut de pază cu rândul, încercând să-și salveze animalele.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI:

VIDEO – O familie de urși terorizează o comună întreagă de mai bine de o săptămână. Localnicii fac de pază cu rândul

S-ar părea că într-un final, unul din urși ar fi fost împușcat, cu autorizație de la fondul de vânătoare.

Ultima noapte din luna aprilie a adus un vizitator neașteptat în satul Ocnița. Despre acest lucru, Bistrițeanul.ro a scris AICI:

FOTO: Ursul la plimbare prin Ocnița

Deși inițial sătenii au crezut că a fost doar ceva întâmplător, se pare că ursul este insistent. Nu ar face mari pagube, dar sătenii se tem de ce-i mai rău.

„De atunci (n.r 28aprilie/1 mai) intră în fiecare zi în sat. L-a văzut femeia aceea pe la orele 23:00 în seara aceea, dar seara următoare l-a văzut la poarta sa un băiat. Nu a făcut încă nicio stricăciune. Răstoarnă tomberoanele, caută de mâncare,. Ar trebui sesizați cei care răspund de gestionarea lor. Să le dea de mâncare, undeva, pentru că sunt mai mulți. În comuna Milaș au făcut pagube mari, lunile trecute. Oamenii din Ocnița sunt deja îngrijorați. Multe femei merg sau vin, la miezul nopții, de la Leoni de la lucru și s-ar putea întâlni cu ursul. Intră în sat în fiecare noapte!”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Florentin Archiudean.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.