16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

V-ați întrebat cum se fabrică celebrele baterii Rombat? Vă arată cei de la Discovery Channel

Începând de astăzi și până în 24 octombrie puteți urmări pe Discovery Channel cum se fabrică acumulatorii Rombat. Este prima companie bistrițeană care își face public procesul de fabricare cu ajutorul celebrei „Cum se fabrică” de la Discovery Channel.

În perioada 13 – 24 octombrie, procesul de fabricare al acumulatorilor Rombat poate fi urmărit pe Discovery Channel. În colaborare cu Discovery Channel, Rombat Bistrița dezvăluie procesele interne care permit transformarea materiei prime în produse finite, fapt unic întâlnit în România.

Rombat Bistrița este un producător reprezentativ pentru industria de baterii auto Pb-acid din Europa. În România, este singura fabrică de producție integrată 360ᵒ a bateriilor auto Pb-acid. Totodată, acesta reciclează și recupereaza 95% din plumbul bateriilor uzate colectate.

Peste 60% din producție merge la export în peste 35 de țări de pe 4 continente. Bateriile Rombat, sunt în continuare numărul 1 în România.

Cei interesați pot urmării întregul proces în intervalele orare de mai jos :

13.10 – ora 19:41

15.10 – ora 19:41

21.10 – ora 20:10

24.10 – ora 19:40

Rombat Bistrița este producătorul de acumulatori auto controlat de grupul sud-african Metair. În anul 2020, acesta a raportat o cifră de afaceri de 395.2 mil. Lei. Compania a realizat anul trecut un profit net de 22.6 mil. Lei, în creștere cu 31% față de de anul precedent.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.