8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

V-ați întrebat cum se fabrică celebrele baterii Rombat? Vă arată cei de la Discovery Channel

Începând de astăzi și până în 24 octombrie puteți urmări pe Discovery Channel cum se fabrică acumulatorii Rombat. Este prima companie bistrițeană care își face public procesul de fabricare cu ajutorul celebrei „Cum se fabrică” de la Discovery Channel.

În perioada 13 – 24 octombrie, procesul de fabricare al acumulatorilor Rombat poate fi urmărit pe Discovery Channel. În colaborare cu Discovery Channel, Rombat Bistrița dezvăluie procesele interne care permit transformarea materiei prime în produse finite, fapt unic întâlnit în România.

Rombat Bistrița este un producător reprezentativ pentru industria de baterii auto Pb-acid din Europa. În România, este singura fabrică de producție integrată 360ᵒ a bateriilor auto Pb-acid. Totodată, acesta reciclează și recupereaza 95% din plumbul bateriilor uzate colectate.

Peste 60% din producție merge la export în peste 35 de țări de pe 4 continente. Bateriile Rombat, sunt în continuare numărul 1 în România.

Cei interesați pot urmării întregul proces în intervalele orare de mai jos :

13.10 – ora 19:41

15.10 – ora 19:41

21.10 – ora 20:10

24.10 – ora 19:40

Rombat Bistrița este producătorul de acumulatori auto controlat de grupul sud-african Metair. În anul 2020, acesta a raportat o cifră de afaceri de 395.2 mil. Lei. Compania a realizat anul trecut un profit net de 22.6 mil. Lei, în creștere cu 31% față de de anul precedent.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: