8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Vă era dor de Vița de Vie? Îi puteți asculta weekendul viitor la Povestea Vinului pe Pasajele Bistriței

Centrul vechi al Bistriței va fi animat weekendul viitor cu o serie de evenimente cel puțin interesante. Povestea Vinului pe Pasajele Bistriței îi aduc în fața bistrițenilor pe cei de la Vița de Vie.

În perioada 18-21 august, pasajele din centrul Bistriței vor fi animate cu un eveniment cu totul deosebit, aflat la a doua ediție.

Povestea Vinului pe Pasajele Bistriței este organizat de Asociația Mocănița Transilvaniei, care, cu această ocazie vrea să adune fondurile necesare pentru înlocuirea traverselor uzate de la linia îngustă de la Teaca.

„Este momentul să vă arătăm la ce muncim de câteva luni bune, un proiect ajuns la a doua ediție, prin care ne-am propus să punem în valoare zonele mai puțin umblate ale Bistriței, produsul local din zona mocăniței și să generăm fondurile necesare să înlocuim primele 3.000 de traverse uzate la linia îngustă de la Teaca. Cu acest prilej lansăm campania „Adoptă o traversă”, prin care fiecare participant poate contribui la restaurarea traseului mocăniței din Câmpia Transilvaniei”, precizează Asociația Mocănița Transilvaniei.

Pe lângă degustări de vinuri și alte momente inedite, evenimentul va avea și o serie de concerte. Cap de afiș sunt tocmai cei de la Vița de Vie, care vor concerta în data de 21.

Vor mai concerta: The Mono Jacks, Iarba Fiarelor, Ana Coman, Jurjak, Jazzy Jo, Trigon, Dora Gaitanovic, 7 pași, Alex & The Fat Penguins, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanul, Sorin Borzoș, Vasile Bancea, Dani Năsăudean și Magnetic Sax.

Foto: Vladimir Pogonariu

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.