8.4 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Vă era dor de Vița de Vie? Îi puteți asculta weekendul viitor la Povestea Vinului pe Pasajele Bistriței

Centrul vechi al Bistriței va fi animat weekendul viitor cu o serie de evenimente cel puțin interesante. Povestea Vinului pe Pasajele Bistriței îi aduc în fața bistrițenilor pe cei de la Vița de Vie.

În perioada 18-21 august, pasajele din centrul Bistriței vor fi animate cu un eveniment cu totul deosebit, aflat la a doua ediție.

Povestea Vinului pe Pasajele Bistriței este organizat de Asociația Mocănița Transilvaniei, care, cu această ocazie vrea să adune fondurile necesare pentru înlocuirea traverselor uzate de la linia îngustă de la Teaca.

„Este momentul să vă arătăm la ce muncim de câteva luni bune, un proiect ajuns la a doua ediție, prin care ne-am propus să punem în valoare zonele mai puțin umblate ale Bistriței, produsul local din zona mocăniței și să generăm fondurile necesare să înlocuim primele 3.000 de traverse uzate la linia îngustă de la Teaca. Cu acest prilej lansăm campania „Adoptă o traversă”, prin care fiecare participant poate contribui la restaurarea traseului mocăniței din Câmpia Transilvaniei”, precizează Asociația Mocănița Transilvaniei.

Pe lângă degustări de vinuri și alte momente inedite, evenimentul va avea și o serie de concerte. Cap de afiș sunt tocmai cei de la Vița de Vie, care vor concerta în data de 21.

Vor mai concerta: The Mono Jacks, Iarba Fiarelor, Ana Coman, Jurjak, Jazzy Jo, Trigon, Dora Gaitanovic, 7 pași, Alex & The Fat Penguins, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanul, Sorin Borzoș, Vasile Bancea, Dani Năsăudean și Magnetic Sax.

Foto: Vladimir Pogonariu

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...