0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Ești de pe Valea Someșului și vrei să salvezi vieți?? Înscrie-te la cursurile de prim ajutor!

Primele minute în urma unei tragedii sunt esențiale în salvarea unei vieți. Cursurile de prim ajutor sunt un bagaj de cunoștințe necesar oricui. Iar pe Valea Someșului se vor preda astfel de cursuri weekendul viitor. Înscrie-te!

Un accident rutier, o persoană care cade jos din senin, un copil care se îneacă, o bunică ce se prăbușește la podea…Primele minute sunt esențiale în salvarea vieții lor. Iar cursurile de prim- ajutor sunt un bagaj de cunoștințe esențiale atunci când ești pus în fața unei astfel de situații.

Cei care doresc să învețe să salveze vieți, de pe Valea Someșului, sunt așteptați la cursuri. Cei de la Crucea Roșie organizează weekendul viitor un curs complet despre CE trebuie făcut în caz de situație de urgență.

ÎNCEPEM CURS de PRIM AJUTOR în comuna Șanț:

  • săptămâna viitoare, sâmbătă 29 octombrie 2022
  • ora 10:00
  • la Școala Gimnazială „Eneea Grapini” din Șant

Cursul se va derula interactiv cu practică în toate traumele umane.

Esti de pe Valea Someșului? Hai la curs! Nu există limită de vârstă sau studii! Vă puteți înscrie cu mesaj privat pe pagina noastră de Facebook, sms sau WhatsApp la nr. 0787369387.

Taxa este 200 lei/persoană fizică.

Cursul va fi sustinut de un instructor paramedic cu experiență practică în urgențe și abordează toate traumele umane, fiind util în a vă salva viața sau a salva vieți până la sosirea ambulanței.

Fiecare cursant – după testare – primește un Certificat recunoscut european și un manual tipărit color.

Cursul se derulează în baza Legii române și a Ghidului european de prim ajutor. Educația de prim ajutor salvează vieți pentru comunitățile îndepărtate de o unitate de primiri urgențe, până la sosirea ambulanței.

Invață să rămâi în viață!” este mesajul transmis de Crucea Roșie Bistrita-Năsăud.

Mai multe informații puteți obține accesând

Hai la Curs de Prim ajutor! Învață să îți salvezi viața! 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...