18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

Veniturile aduse de Băile Figa, asigură curățenia străzilor din Beclean. Ce a cumpărat primăria pentru a-și face viața mai ușoară:

Băile Figa nu doar că au ajuns să se autosusțină și să-și garanteze dezvoltarea, ci sprijină Primăria Beclean să facă și alte investiții necesare pentru oraș. Astfel, din veniturile rezultate de la Băile Figa a fost achiziționată o „măturătoare” performantă, care va curăța străzile orașului.

Orașul de pe Someș beneficiază de puțin timp de o autospecială nouă multifuncțională, ultra modernă destinată lucrărilor publice. “Măturătoarea” performantă a fost achiziționată din veniturile produse de complexul turistic Băile Figa.

„Becleanul beneficiază de o autospecială multifuncțională ultramodernă pentru lucrări publice! Va fi utilizată la stropirea cu apă și curățarea străzilor, precum și la deszăpezire sau transportul de zăpadă pe timp de iarnă pe toate căile publice’’, spune primarul orașului Beclean.

Contractul pentru achiziția autospecialei de curățare a străzilor a fost semnat la sfârșitul anului trecut, fiind  achiziționat din  fondurile proprii ale  Direcției de Gospodărire Comunală Beclean.

Utilajul va deservi activitatea de întreținere a căilor publice, a activității de curățare și transport zăpadă de pe căile publice, precum și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț pe timp friguros, iar vara va putea fi dotată cu dispozitive speciale de spălare a drumurilor și periat-aspirat a tuturor căilor de acces.

Nicolae Avram

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...