18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

După doi ani de pandemie, bistrițenii vor să „evadeze” în țări străine. Abia se mai găsește un loc de programare la pașapoarte până în toamnă

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte a fost nevoit să-și prelungească programul. Bistrițenii s-au înghesuit să-și facă pașaportul, astfel încât până în toamnă abia se mai găsește câte un loc liber pentru programare.

După doi ani de pandemie, în care mulți români au ales să își facă vacanțele în țară, anul acesta vor să „evadeze” în țări străine. Așa se face că Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte a început să se aglomereze peste măsură, iar Instituția Prefectului, în cadrul căruia funcționează a fost nevoită să-i prelungească programul.

„Ca urmare a gradului ridicat de ocupare a programărilor online pentru următoarele 90 de zile, precum și a numărului crescut al solicitanților de pașapoarte, în perioada 20.06.2022-19.08.2022, programul de lucru cu publicul de la nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte ce funcționează în cadrul Instituției Prefectului – județul Bistrița-Năsăud va suferi unele modificări”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului.

Începând de săptămâna viitoare, programul va fi de la 8:30 dimineața la 18:30, de luni până vineri. Odată modificat programul, au început să apară disponibile mai multe locuri după 16:30, ora normală de încheiere a programului cu publicul.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...