18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

SKODA, sărbătorită timp de 3 zile la Bistrița, într-o caravană plină de surprize

SKODA este cu siguranță vedeta începutului de iulie. În perioada 1-3 iulie, centrul istoric al Bistriței găzduiește Caravana SKODA, eveniment organizat de Materom Automotive, Dealer & Service Autorizat SKODA. În cele trei zile veți pute admira și chiar testa cele mai iubite modele SKODA, dar veți avea parte și de o tombolă cu premii și alte surprize pentru cei mari și cei mici.

În weekendul 1-3 iulie, intersecția dintre Pietonalul Liviu Rebreanu și strada General Grigore Bălan se transformă într-o adevărată expoziție de mașini. Și nu este vorba despre orice mașini, ci despre cele mai îndrăgite modele SKODA.

Evenimentul Caravana SKODA este organizat de Materom Automotive, Dealer & Service Autorizat SKODA. Zilnic, între orele 10:00 și 17:00 în centrul istoric al Bistriței vor putea fi admirate și testate mai multe modele SKODA, însă organizatorii vă așteaptă și cu surprize, concursuri și tombole cu premii pentru toată familia.

Pe pagina de Facebook a evenimentului și pe pagina de Facebook Materom SKODA Bistrița veți afla mai multe detalii despre tombola cu premii, activitățile pentru copii pregătite și prezentarea modelelor pe care ve puteți admira în cadrul expoziției auto, plus alte surprize.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...