26.5 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

BISTRIȚA: Un concert magic, cu Alexandru Tomescu, la Crama Jelna!

Violonistul Alexandru Tomescu revine la Bistrița, într-un spectaculos concert din Paganini, alături de chitaristul Dragoș Ilie. Evenimentul va avea loc într-un spațiu inedit: la Crama Jelna, în 30 iunie!

Se anunță un concert spectaculos de vioară și chitară clasică, în 30 iunie 2022, de la ora 20.00. Spațiul de desfășurare este și el unul inedit: Crama Jelna!

Violonistul Alexandru Tomescu și chitaristul Dragoș Ilie au pornit în turneu, iar Bistrița nu putea să lipsească din program. Turneul Internațional Stradivarius, ajuns la ediția cu numărul XV, va scoate la lumină compozițiile celui mai virtuos violonist: Niccollo Paganini.

Turneului Stradivarius propune totodată publicului să acționeze în sprijinul tinerilor artiști ucrainieni afectați de război. Pentru că Pacea și Libertatea nu sunt gratis în Ucraina.

Ne propunem să ducem povești. Să susținem inițiative care au puterea de a schimba atitudini și vieți și care pot fi parte activă a schimbării comportamentului față de tinerii artiști afectați de dramele războiului din Ucraina.

Promovăm mesaje de încurajare pentru implicarea cetățenilor în transformarea comunității: să aibă puterea să încurajeze pe oricine a avea libertatea de a sprijini și a face fapte bune. 

Fondurile vor fi donate tinerilor pentru a avea acces la educație și viață, timp de 1an de zile, în România (cazare, alimente, asigurare medicală, educație)”, au anunțat organizatorii.

Cei de la Crama Jelna au anunțat deja că prețul unui bilet este 80 de lei și include un pahar de vin de bun-venit.

Sunete de vioară și chitară se împletesc într-un recital excepțional susținut de Alexandru Tomescu și Dragoș Ilie din sonatele marelui Niccolo Paganini.

Există opțiunea de rezervare a unei mese pentru cină – înainte sau după terminarea concertului. Locurile sunt limitate! Informații și rezervări 0742.770.786”, au transmis cei de la Crama Jelna. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...