2.6 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Vești bune de la spital: Cei ce au nevoie de proteze ortopedice vor fi operați în curând!

Bistrițenii care au nevoie de proteze ortopedice au fost programați pentru intervenții până la mijlocul anului 2023. CAS BN a mărit însă fondurile necesare pentru acest tip de intervenții. Astfel, pacienții vor fi operați mai repede decât se așteptau.

Intervențiile de montare a protezelor ortopedice sunt extrem de costisitoare. Astfel, bistrițenii care au avut nevoie de astfel de intervenții au fost programați pentru operații în funcție de finanțe. Iar programările s-au întins până la mijlocul anului 2023.

Totuși, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, împreună cu directorul CAS BN au ajuns la o „înțelegere”. Fondurile pentru astfel de intervenții au fost mărite, așa că cei ce așteaptă o proteză vor fi operați mai repede decât erau programați inițial.

Vești bune de la spital – Programul Național de Protezare

Numărul pacienților care necesită montarea unei proteze ortopedice finanțate prin intermediul Programului Național de Protezare este tot mai mare. Iar fondurile insuficiente au făcut ca timpul de programare a acestora la operație să fie foarte lung, întinzându-se până la jumătatea anului 2023.

Împreună cu conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud am găsit soluții, iar începând cu luna mai, bugetul lunar al PNP a fost majorat substanțial, cu peste 150%.

Mulțumim pentru suport și profesionalism echipei de conducere a CASBN formată din Ec. Vilhelm SZEKELY – director general, Dr. Adela CÂRCU – director executiv adjunct, Medic șef și Jr. Floarea LUP – director executiv direcția relații contractuale”, a scria Gabriel Lazany pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...