4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

VEŞTI BUNE: Stenturi pe inimă vor putea fi montate și la Bistrița!

Stenturi pe inimă vor putea fi montate și la Bistrița, anunță președintele CJ Emil Radu Moldovan demonstrând că surprizele se țin lanț în dezvoltarea sistemului medical din județul Bistrița-Năsăud. Avem mari șanse să ne lăudăm în curând și cu o Clinică specializată în neurochirurgie, cardiologie intervențională și gastroenterologie intervențională!

Președintele Consiliului Județean Emil Radu Moldovan își dorește ca – împreună cu colegii de la Spitalul Județean – să reamenajeze întreaga curte interioară astfel încât aici să existe „oportunitate pentru intervenții chirurgicale care în momentul de față se fac doar în marile centre medicale! Nu vom face transplant sau alte intervenții complexe, dar vom putea rezolva problema infarctului miocardic prin montarea de stenturi, de exemplu”, a anunțat Emil Radu Moldovan.

La Spitalul Județean profesează deja neurochirurgul Andrei Farcaș-Rotariu despre care se spune că face „minuni”, iar de curând a fost demarată procedura de scoatere la concurs a două posturi pentru încă doi medici neurochirurgi. „La nivel de gastroenterologie deja avem trei medici, dr. Andrei Vârciu, dr. Florina Dolha și dr. Simona Martura, iar pentru cardiologie intervențională vom trimite la specializare un medic și vom angaja încă unul”, a precizat Radu Moldovan,adăugând că de îndată ce va fi finalizat proiectul și primele schițe ale acestuia, se vor demara și procedurile pentru achiziție publică.

Oamenii din Bistrița-Năsăud merită condiții și servicii medicale la cele mai înalte standarde! Prin aceste proiecte și investiții facem pași concreți înspre ele!”, a conchis președintele CJ.

Gina Bontaș

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: