24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

„Viața de noapte”, pe Pietonal: Bistrițean încătușat, târât la sediul Poliției și apoi internat în spital

Polițiștii au avut de-a face cu un caz mai rar întâlnit. În miezul nopții, un bistrițean s-a apucat de înjurat și de făcut semne obscene. Apoi a amenințat polițiștii. Acesta a fost, în cele din urmă, încătușat, „târât” la sediul Poliției. A ajuns în final… internat în spital!

La ora 01:30, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, T. C. Ș., aflat în fața unui local, a început să înjure și să facă semne obscene.

În zonă au ajuns în cele din urmă polițiștii, care au încercat să-l liniștească pe om. Doar că bistrițeanul nu a vrut să colaboreze, ci a început să-i amenințe pe polițiști. Și nu doar atât, ci a amenințat că distruge bunuri și că-și provoacă și lui rău.

Astfel, polițiștii nu au avut altă opțiune decât să aplice forța și să-l încătușeze. Apoi, l-au dus la sediul Poliției Locale, unde, din cauza refuzului de a colabora, amenda de 850 de lei a fost scrisă în prezența unui martor și expediată la domiciliul bistrițeanului.

Polițiștii au decis că bistrițeanul are nevoie de îngrijiri de specialitate, așa că au solicitat sprijinul Poliției Municipale. Aceștia l-au preluat pe scandalagiu și l-au dus la Spitalul Județean, unde a rămas internat pe o secție de specialitate.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...