23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

„Viața de noapte”, pe Pietonal: Bistrițean încătușat, târât la sediul Poliției și apoi internat în spital

Polițiștii au avut de-a face cu un caz mai rar întâlnit. În miezul nopții, un bistrițean s-a apucat de înjurat și de făcut semne obscene. Apoi a amenințat polițiștii. Acesta a fost, în cele din urmă, încătușat, „târât” la sediul Poliției. A ajuns în final… internat în spital!

La ora 01:30, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, T. C. Ș., aflat în fața unui local, a început să înjure și să facă semne obscene.

În zonă au ajuns în cele din urmă polițiștii, care au încercat să-l liniștească pe om. Doar că bistrițeanul nu a vrut să colaboreze, ci a început să-i amenințe pe polițiști. Și nu doar atât, ci a amenințat că distruge bunuri și că-și provoacă și lui rău.

Astfel, polițiștii nu au avut altă opțiune decât să aplice forța și să-l încătușeze. Apoi, l-au dus la sediul Poliției Locale, unde, din cauza refuzului de a colabora, amenda de 850 de lei a fost scrisă în prezența unui martor și expediată la domiciliul bistrițeanului.

Polițiștii au decis că bistrițeanul are nevoie de îngrijiri de specialitate, așa că au solicitat sprijinul Poliției Municipale. Aceștia l-au preluat pe scandalagiu și l-au dus la Spitalul Județean, unde a rămas internat pe o secție de specialitate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.