16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Vicepreședintele PNL Sorin Hognogi: „PNL-ului i-a fost mai bine în această perioadă să tacă. Capul plecat, sabia nu-l taie”

Prezent la Bistrița în Alb cu Negru de la Bistrițeanul Live, primarul și vicepreședintele PNL Sorin Hognogi a precizat că în contextul noii alianțe cu PSD, liberalilor le-a fost mai bine în această perioadă să tacă. Cu toate acestea, conducerea PNL BN se va întâlni cu presa… până în primăvară.

Primarul comunei Spermezeu și vicepreședintele PNL Sorin Hognogi a vorbit aseară, la Bistrițeanul Live despre situația în care se află PNL. Potrivit acestuia, ca om politic n-a susținut această alianță, însă ca primar a văzut avantajele sale: mai multe oportunități pentru autoritățile locale, în special de finanțare.

Sorin Hognogi a recunoscut și că la nivel local întâlnirile politice au lipsit, susținând că președintele partidului Ioan Turc nu mai are timp de politică de când conduce Primăria Bistrița. Cu toate acestea, se pare că o întâlnire cu presa, pe teme politice, va avea loc înainte de venirea primăverii.

Tăcerea liberalior din ultima perioadă este văzută de Sorin Hognogi cu ochi bun, spunând că este cel ami bun lucru pe care puteau să-l facă:

„PNL-ului în aceasta perioada cel mai bine i-a fost să tacă. Capu` plecat, sabia nu-l taie. După eșecul de alianță și cu PSD-ul la guvernare, cel mai bun lucru pe care putea să-l faca PNL era să tacă. Ce să mai spui, când acum doi ani îi făceai pe PSD-iști în toate felurile?? Cel mai bine i-a fost oricărui membru al PNL a fost să stea cu capul plecat”, a precizat Sorin Hognogi la Bistrițeanul Live.

Emisiunea la care a fost prezent Sorin Hognogi o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.