-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

INEDITĂ provocare: La invitația Liceului cu Program Sportiv, marii sportivi ai orașului ne luminează diminețile cu poezii!

Inedită provocare, din partea profesorilor de la Liceul Sportiv din Bistrița! „Se simte dragostea în aer! Și ce ar fi dragostea fără POEZIE?!”, au întrebat profesorii de la LPS Bistrița. Pentru al doilea an, ei sunt hotărâți să marcheze într-un fel inedit zilele speciale 14 – 24 februarie.

Și anul acesta, între 14-24 februarie, suntem hotărâți să „vă mișcăm fantezia și sentimentele prin versuri”, au anunțat profesorii de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița.

Este vorba de a doua ediție a evenimentului Say Hello to Poetry.

Profesorii de la Liceul Sportiv Bistrița au provocat 11 mari sportivi bistrițeni – printre cei mai „faini oameni!” – să aleagă pentru noi câte o poezie spumoasă. De savurat, în cele 11 dimineți friguroase…

Hai pe pagina noastră de Facebook, zi de zi la 9 fix!

Servim – special pentru tine – o poezie de dragoste numai bună de asortat la cafea.

Proiectul Say Hello to Poetry 2 este coordonat de Liceul cu Program Sportiv, biblioteca liceului, Asociația OM – Orașul Mariei, fiind susținut de Copacul de Cafea și HeyDayBooks.

Are ca scop promovarea poeziei și a importanței acesteia în viețile noastre!”, au anunțat profesorii Liceului Sportiv din Bistrița.

Hey Day Books va pune la bătaie 11 cărți, câte una în fiecare zi. Le puteți câștiga la Copacul de Cafea, notând un vers sau o strofă din poezia zilei, pe un mic bilețel.

Cu puțin noroc, versul tău va fi scos din urnă. Cartea va fi a ta! Iar noi ne vom bucura împreună de poezie – concluzionează profesorii de la Liceul cu Program Sportiv:

Grafica @ Alina Pop

FOTO: Încă o tulburătoare poveste de Crăciun, pe pietonalul din Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.