-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO: Încă o tulburătoare poveste de Crăciun, pe pietonalul din Bistrița

Tulburătoare poveste de Crăciun au reușit să înfiripe elevii și profesorii Liceului cu Program Sportiv! Cu sprijinul voluntarilor de la Asociația OM – Orașul Mariei, ei au oferit cadouri cu totul speciale, pe pietonalul din Bistrița:

Luna decembrie este prin definiție luna cadourilor. A fost și prilejul perfect pentru elevii de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița și profesorii lor să ofere inedite cadouri trecătorilor…

S-au lăsat inspirați de ANPRO care, an de an, îi invită pe elevi la lectură, prin programul Lecturiada – istoria unui posibil viitor.

O mână de ajutor au dat și voluntarii Asociației OM – Orașul Mariei.

Așa se face că alatăieri, pe pietonalul Liviu Rebreanu, au dăruit aprope 300 de cărți celor care au trecut prin zonă.

Elevii și profesoarele de la LPS au aplicat sloganul „Citește cu mine!”, invitându-i și pe trecători la lectură.

A fost, practic, o prelungire a activităților de lectură de la clasă, transpuse în recenzii și postere de promovare a lecturii.

Implicați în buna desfășurare a acestei Povești de Crăciun au fost elevii claselor a IX-a A, B, C, E, a X-a D, E, F, a XI – E și a XII-a E.

Din umbră au vegheat și profesoarele Carmen Berințan, Luminița Siman, Călina Fiscutean, Nicoleta Dedean, Iuliana Pașca si Alina Cucerzan.

Ele i-au încurajat pe elevii LPS să doneze cărți pentru a fi dăruite ulterior celor prezenți la Târgul de Crăciun din centrul orașului.

Proiectul a presupus și realizarea unor semne de carte și afișe, care au reușit  să transmită mai departe intenția elevilor de a încuraja lectura. 

Asociația OM este coordonată de Alina Pop. Este OM-ul care știe mereu să dăruiască și care a venit și de această dată cu resursele necesare, în întâmpinarea elevilor de la Liceul cu Program Sportiv.

Ne-a ajutat să dăruim un altfel de cadou”. S-au adunat peste 200 de cărți pentru toate vârstele, care au devenit și ele parte din Povestea noastră de Crăciun…”, ne-au mărturisit profesorii de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: