19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO: Încă o tulburătoare poveste de Crăciun, pe pietonalul din Bistrița

Tulburătoare poveste de Crăciun au reușit să înfiripe elevii și profesorii Liceului cu Program Sportiv! Cu sprijinul voluntarilor de la Asociația OM – Orașul Mariei, ei au oferit cadouri cu totul speciale, pe pietonalul din Bistrița:

Luna decembrie este prin definiție luna cadourilor. A fost și prilejul perfect pentru elevii de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița și profesorii lor să ofere inedite cadouri trecătorilor…

S-au lăsat inspirați de ANPRO care, an de an, îi invită pe elevi la lectură, prin programul Lecturiada – istoria unui posibil viitor.

O mână de ajutor au dat și voluntarii Asociației OM – Orașul Mariei.

Așa se face că alatăieri, pe pietonalul Liviu Rebreanu, au dăruit aprope 300 de cărți celor care au trecut prin zonă.

Elevii și profesoarele de la LPS au aplicat sloganul „Citește cu mine!”, invitându-i și pe trecători la lectură.

A fost, practic, o prelungire a activităților de lectură de la clasă, transpuse în recenzii și postere de promovare a lecturii.

Implicați în buna desfășurare a acestei Povești de Crăciun au fost elevii claselor a IX-a A, B, C, E, a X-a D, E, F, a XI – E și a XII-a E.

Din umbră au vegheat și profesoarele Carmen Berințan, Luminița Siman, Călina Fiscutean, Nicoleta Dedean, Iuliana Pașca si Alina Cucerzan.

Ele i-au încurajat pe elevii LPS să doneze cărți pentru a fi dăruite ulterior celor prezenți la Târgul de Crăciun din centrul orașului.

Proiectul a presupus și realizarea unor semne de carte și afișe, care au reușit  să transmită mai departe intenția elevilor de a încuraja lectura. 

Asociația OM este coordonată de Alina Pop. Este OM-ul care știe mereu să dăruiască și care a venit și de această dată cu resursele necesare, în întâmpinarea elevilor de la Liceul cu Program Sportiv.

Ne-a ajutat să dăruim un altfel de cadou”. S-au adunat peste 200 de cărți pentru toate vârstele, care au devenit și ele parte din Povestea noastră de Crăciun…”, ne-au mărturisit profesorii de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...