24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Viceprimarul Cristian Niculae: Ioan Turc e pe dinafară! În curând vom acorda parcelele pentru case în zona Livezi

Săptămâna trecută, președintele PNL BN, Ioan Turc, afirma că ideea unui cartier de tineri în zona Livezi e o minciună. Viceprimarul, promotorul acestui „vis” spune însă că PNL-istul e pe dinafară. Cartierul se va dezvolta. În curând vor începe pregătirile astfel încât să se împartă parcelele.

În vară, viceprimarul Cristian Niculae prezenta visul unui cartier rezidențial pentru tineri. Zona Livezi, în viziunea sa, ar urma să ajungă un cartier cochet de case cu oameni tineri și harnici.

Întregul proiect pentru zona respectivă îl puteți citi AICI.

Timpul a trecut și nu s-a mai auzit nimic despre cartierul respectiv, așa că președintele PNL BN, Ioan Turc, a făcut câteva afirmații. Acesta a susținut, săptămâna trecută, că PSD-ul a propus varianta Livezi în detrimentul zonei Dealul Cocoșului. Cea din urmă variantă aparținând PNL-iștilor. Mai mult, varianta liberalilor oferă posibilitatea tuturor celor doritori să aplice pentru parcele de casă. Mai multe despre planul PNL puteți citi AICI.

Contactat pentru a oferi o poziție vis-a-vis de acuzele aduse, viceprimarul Niculae a spus că lucrările vor avansa și nu va mai dura mult până se vor da parcelele.

„Acum vreo trei sau patru săptămâni am fost de am depus documentația la Ministerul Educației, pentru a primi avizul necesar. Terenul a fost al Liceului Agricol, așa că avem nevoie de aviz de la Ministerul Educației. Odată ce vom primi aprobarea, ne apucăm de treabă. Preconizăm ca în 2020 să putem oferi parcelele. Viziunea e tot a unui cartier de tineri, însă ne-am gândit să mutăm limita de vârstă de la 35 de ani la 40. Deci aplicanții trebuie să aibă până în 40 de ani și un loc de muncă stabil în Bistrița. Ioan Turc e complet pe dinafară. Noi suntem conducerea, noi avem puterea, noi punem în aplicare proiectul. Zona va fi una frumoasă”, a explicat Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...