21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO- AFLĂ motivul pentru care doctorul Mureșan a plecat de la Spital și și-a deschis clinică privată

Prezent la emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, doctorul Mureșan Gavrilaș a vorbit despre sănătate și clinica pe care o conduce. Acesta a dezvăluit și motivul pentru care a plecat de la Spital și a ales calea privatului. Contrar așteptărilor, nu banii au stat la baza plecării sale.

În această dimineață, invitatul emisiunii LIVE Bistrițeanul.ro a fost doctorul Gavrilaș Mureșan. Managerul Sanovil a discutat despre Clinica Sanovil, pe care o conduce, investiții, sănătate și alte subiecte.

Acesta a dezvăluit și motivul pentru care ar fi părăsit Spitalul Județean și ar fi ales calea privatului. Totul s-a întâmplat acum mai bine de 12 ani. Atunci s-au pus bazele clinicii și doctorul Mureșan a fost un pionier în domeniul acesta.

Eu, față de Spitalul unde am lucrat nu am niciun resentiment. Eu în Spitalul Județean am făcut primii pași de meserie și acolo m-am dezvoltat, acolo am devenit cunoscut. Deci a fost un loc de muncă rezonabil. Pentru mine ca individ era rezonabil. Numai că mă deranja foarte mult modul în care câștigam banii. Nu îmi câștigam banii chiar corect. O parte importantă din ce câștigai era așa… la limita griului. Atât pacientul, cât și eu, trăiam momentul ăla penibil când el îți dădea ceva și tu trebuia să te faci că nu vezi. Și după asta, erai total în afara regulilor. Poți trăi așa, poate că o scurtă etapă din viață. Societatea chiar tolerează asemenea comportamente. Dar dacă ești educat într-un anumit fel, începi să-ți revii. Am vrut să fiu corect!”, a declarat doctorul Gavrilaș Mureșan.

Acesta a mai explicat că în vremurile respective, pacientul totdeauna era stresat de gândul „a dat sau nu a dat destul”.

Un om bolnav trebuie să se preocupe de viața lui, de boala lui. Ei, pe vremea aia, mai avea și preocuparea că – i-am dat bine la doctor, nu i-am dat bine la doctor-o problemă în plus foarte grea. Am câteva astfel de amintiri care m-au stresat tare. Și a fost unul dintre elementele fundamentale și am zis hai să mergem și să ne facem noi clinică”, a mai spus doctorul Mureșan.

„O altă problemă a fost cea a cezarienei. Ca un medic să poată face o cezariană pe timp de noapte, trebuia să sune „pe cineva care era acasă în pat și care trebuia să dea acordul, deși nu știa starea pacientei”.

„Trebuia să fii apoi recunoscător că te-a lăsat să-ți faci datoria! Deci aceste probleme, nu banii, m-au făcut să plec. Câștigam bine și acolo. Nu banii m-au făcut să plec!”, a concluzionat doctorul Mureșan.

Despre modul în care „s-a născut” Clinica Sanovil, modul în care o conduce, despre importanța sănătății, planuri și aspirații, puteți să aflați urmărind înregistrarea emisiunii LIVE Bistrițeanul.ro, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2323349917919839/” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...