8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: Arena by Casa EMA se inaugurează de Revelion! Ce servicii vor fi disponibile din 2024 în restaurantul tip wellness și pensiunea de aici

Mihai Oprea, managerul Casa EMA, a dezvăluit la Bistrițeanul Live care sunt planurile de viitor pentru restaurantul de tip wellness și pensiunea Arena by Casa EMA. Acestea includ seri  tematice, petreceri pentru copii la piscină, botezuri, nunțile de mai mici dimensiuni sau petreceri de majorat.

Casa EMA a aniversat 12 ani în octombrie 2023. Cam tot de atunci datează și visul unui restaurant completat de o mică pensiune, a admis managerul Mihai Oprea.

A fost vorba despre ani întregi de muncă și multe întârzieri generate de diferite motive. „Proiectul este complex și a demarat în urmă cu aproximativ 7 ani. De arhitectură s-a ocupat regretatul arhitect Dan Duzinschi, iar conceptul de design interior al restaurantului aparține unui arhitect din Cluj.

Restaurantul se dorește o extindere firească a piscinei Casa EMA.

Aici vor fi disponibile preparate care se potrivesc zonei Activ și Sănătos. Va fi așadar mâncare gătită sănătos. Este unul dintre principalele caracteristici ale restaurantului. Vor fi și mici, cartofi prăjiți sau costițe – dar toate gătite într-un mod sănătos”, a explicat Mihai Oprea. 

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri, distribuite în mai multe spații. Unul dintre aceste spații are legătură directă cu piscina. Cei care se bălăcesc în piscină pot să se retragă direct în restaurant pentru a servi ceva sau a se relaxa cu un cocktail. 

Terasa de plajă care avea înainte 200 de metri pătrați acum, grație proiectului, a fost dublată – a mai precizat Mihai Oprea. 

Bucătarul restaurantului a muncit în Bistrița și Cluj, în restaurante chinezești, astfel încât știe să gătească inclusiv un sushi excelent. Delicatesa a fost, de altfel, inclusă în meniul de Revelion. Nici micii nu vor lipsi – Arena by Casa EMA colaborând perfect cu profesioniștii de la Turma, pentru preparatele din carne premium.

Avem o echipă foarte serioasă”, a asigurat Mihai Oprea.

Restaurantul va fi inaugurat de Revelion, în 31 decembrie, cu o petrecere selectă și intimă. Vor fi doar 50 de locuri disponibile, pentru a evita aglomerația. Programul cuprinde karaoke, recitaluri ale unor muzicieni din Bistrița, dar și un DJ cu muzică foarte bună.

Pensiunea va funcționa tot în incinta Casa EMA. Vor fi 10 camere disponibile din ianuarie 2024. Turiștii care vor opta pentru cazare aici vor avea la dispoziție inclusiv biciclete pentru plimbări în oraș, dar și trasee diverse pentru a vedea atracțiile turistice din Bistrița. Turiștii de tranzit sau axați pe business vor fi cu siguranță atrași de serviciile oferite aici – consideră Mihai Oprea.

Alte detalii și imagini din interiorul restaurantului descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.