23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

PROTEST în fața Palatului de Justiție, sâmbătă, 30 decembrie: Atragem atenția în legătură cu înmulțirea actelor de violență

Bistrițeanul care a fost agresat de cumnatul său din Beclean își invită concetățenii la un protest pașnic sâmbătă, 30 decembrie, la Palatul de Justiție. Acesta este nemulțumit pentru că, deși acuzat pentru tentativă de omor, între altele, agresorul este cercetat în stare de libertate.

Totul s-a întâmplat în Ajun de Crăciun, când un bărbat din Beclean l-a agresat pe cumnatul său din Bistrița. Deși i se aduc acuzații grave, acesta e cercetat în libertate.

Victima care a suferit agresiunea în Ajunul Crăciunului a obținut din partea Primăriei Bistrița dreptul de a protesta pașnic sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 15.00.

Am vorbit cu Primăria să facem un mic protest în fața Palatului de Justiție. Am fost victima unei tentative de omor iar agresorul se află în stare de libertate.

Aș dori să invit sâmbătă, 30 decembrie în fața Palatului de Justiție la ora 15:00, pe toți cei care vor să mă susțină și care vor să iasă la lumină adevărul cu privire la cele întâmplate.

Scopul protestului este de a atrage atenția cetățenilor cu privire la înmulțirea actelor de violență și a crimelor din ultimele luni care parcă se înmulțesc zi de zi se în județul nostru.

Vă rog să mă susțineți și să distribuiți mai departe mesajul tutor cunoștințelor. M-ar ajuta foarte mult să ne adunăm în număr cât mai mare. Protestul va fi unul pașnic”, a transmis victima pentru Bistrițeanul.ro.

Individul care și-a călcat cu mașina cumnatul, lăsat LIBER! Este cercetat sub control judiciar

IMAGINI EXCLUSIVE: De la ce a început scandalul în urma căruia un beclenar și-a lovit cu mașina intenționat cumnatul. Declarațiile victimei:

În Ajun de Crăciun, un bărbat și-a lovit cumnatul intenționat cu mașina. Acesta a fugit de la fața locului

Agresorul este cel care și-a maltratat fosta soție, în repetate rânduri. Despre bătăile primite de fosta soție a agresorului, Bistrițeanul.ro a scris în 2021.

Bărbatul i-ar fi interzis femeii să-și primească în vizită familia. Ba chiar ar fi „blocat” strada pe care locuiau și ar fi verificat mașinile care veneau în vizită:

FOTO/VIDEO: DRAMA unei mame din Beclean. Zdrobită sistematic în bătaie, sub ochii copiilor

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.