15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

VIDEO: Așa da! Lecție de umanitate dată de polițiști și un pompier

Se întâmplă și lucruri frumoase la Bistrița! Trebuie doar să vrei să le vezi! Iar astăzi, polițiștii au oprit traficul pentru a ajuta o persoană în vârstă să traverseze strada. O mână de ajutor le-a fost întinsă și de un pompier, care a vrut să verifice starea bunicului.

Astăzi, bistrițenii care se plimbau în partea de jos a orașului s-au oprit pentru a fi martori la un moment… mai rar întâlnit!

Mai mulți polițiști erau adunați în jurul unui bătrânel, în mijlocul străzii.

Bunicul, undeva la 80 de ani, a încercat să treacă strada, în timp ce semaforul pentru pietoni era verde. Doar că vârsta înaintată nu l-a avantajat, așa că schimbarea culorii semaforului l-a prins în plină stradă.

Polițiștii care se aflau în patrulare în zonă l-au observat, au oprit mașina. Doi l-au prins pe bătrânel de mâini, ca să-l ajute să se miște, și un al treilea polițist dirija circulația.

Bunicul, ajutat de polițiști, a traversat strada în aproape 5 minute, refuzând să fie „transportat pe brațe” de cei în uniformă.

În tot acest timp, prin zonă a trecut și un pompier, care a oprit să vadă ce se întâmplă. Acesta s-a asigurat că bunicul nu are alte probleme majore, decât cele legate de vârsta înaintată, și nu necesită îngrijiri medicale imediate.

Cei prezenți la această lecție de umanitate nu au ratat ocazia de a filma cele întâmplate!

Felicitări! Și la Bistrița se poate!

[arve url=”https://www.facebook.com/moldovanf1/videos/3515175785174448/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...