24.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

VIDEO – Asta da! Un individ a fost filmat de camera video pe care încerca să o fure

În loc să îi sperie pe cei care sunt tentați să arunce gunoaie aiurea în Sîngeorz-Băi, camerele video montate de primărie au atras hoții. Mai mult, unul dintre hoți a fost filmat de camera video pe care încerca să o fure.

Primăria Sîngeorz-Băi a montat nu mai puțin de 30 de camere de supraveghere în locurile unde cetățenii obișnuiesc să depoziteze ilegal deșeuri de toate felurile. Mulți s-au ales cu amenzi, iar unii chiar cu autoturismele confiscate.

Camerele video nu i-au alungat doar pe nesimțiți ci, se pare, au atras și hoții. Una dintre camere chiar l-a suprins pe cel care încerca să o fure. Cu ajutorul imaginilor, cetățeanul în cauză a fost identificat potrivit primarului orașului Sîngeorz-Băi.

Imaginile îl arată pe bărbat cum se apropie de camera video și încearcă să o desprindă. Se pare că acesta a înapoiat camera video furată.

„Oameni buni, nu vă mai chinuiți cum să fentați legea, chinuiți-vă cum să o respectați și totul va fi perfect! Numitului S.L., i s-a întocmit dosar penal pentru sustragere și distrugere”, informează primarul Traian Ogâgău.

Potrivit reprezentanților IPJ Bistrița-Năsăud nu a fost înregistrat niciun dosar penal pentru furt, deocamdată.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...