14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

ATENȚIE! De azi încep lucrările la calea ferată de pe Lucian Blaga

Așteptarea a luat sfârșit! Încep lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Lucian Blaga. Lucrările vor dura două luni de zile.

Cea mai spinoasă zonă a Bistriței intră în proces de reabilitare. De astăzi încep lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Lucian Blaga.

Astfel, circulația va fi restricționată timp de DOUĂ LUNI!

IPJ  BN anunță RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ÎN BISTRIȚA:

Polițiștii rutieri vă informează că începând de astăzi, 30 martie a.c., vor fi instituite restricții de circulație pe strada Lucian Blaga din municipiul Bistrița.

Ca urmare a lucrărilor de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată km. 63+406m, linia CF 421, cu instalare de semnale luminoase și acustice pe strada Lucian Blaga din municipiului Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud, în perioada 30.03.2021 – 31.05.2021, vor fi instituite restricții.

Întrucât la pasajul trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga, se vor efectua lucrări de modernizare, vor fi instituite restricții parțiale de circulație de la intersecția cu sens giratoriu cu strada Lucian Blaga și până la intersecția cu sens giratoriu cu strada Simion Mîndrescu.

Pentru fluidizarea traficului în această perioadă, sunt recomandate următoarele străzi:

  • strada Subcetate,
  • strada Ioan Slavici,
  • strada Andrei Mureșanu,
  • strada Năsăudului, Calea Moldovei.

În aceste zone vor fi amplasate indicatoare rutiere privind instituirea de restricții parțiale de circulație.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: