17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

VIDEO: Bazin de înot, la Colegiul „George Coșbuc” din Năsăud?! Primarul Dorin Vlașin, despre sala de sport a Școlii de Aplicație

În bugetul orașului Năsăud vor fi prinse anul viitor fonduri pentru studiul de fezabilitate referitor la modernizarea și dotarea Colegiului Național „George Coșbuc” – a anunțat primarul Dorin Vlașin, adăugând că își dorește aici chiar și un bazin de înot!

Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud, visează aici un campus modern astfel încât acesta să devină o atracție pentru elitele elevilor năsăudeni.

Eu cred că implementând un astfel de proiect – cu un campus, un liceu modernizat și foarte bine dotat, cu sală și terenuri de sport, cu bazin didactic de înot – am avea șanse ca școlilor din Năsăud să le redăm strălucirea de altădată”, a completat Dorin Vlașin.

Primarul s-a referit și la Școala de Aplicație, unde există o sală de sport nefinalizată de foarte mult timp.

Cred că sunt aproape 10-12 ani de când sala de sport a rămas nefinalizată. Probabil a ajuns la un procent de 70%. Vreau să îi asigur pe năsăudeni și mai ales pe părinții care au copii la Școala de Aplicație că vom face tot ce ne stă în putință, vom prinde bani în buget pentru a finaliza acea sală de sport. Și de la mine, din biroul de vicceprimar în sezonul ploios și rece vedeam copiii cum făceau naveta către sala de sport a Colegiului George Coșbuc. E dureros să-i vezi pe copii cum merg cu clasa la ora de educațuie fizică și fac naveta între două clădiri. Cu prioritate trebuie să prindem bani în buget pentru finalizarea sălii de sport. Trebuie să beneficieze și copiii de acele minime condiții”, a mai spus Dorin Vlașin.

Primarul Dorin Vlașin orașului a vorbit și despre un mega-proiect dedicat modernizării și dotării Spitalului orășenesc din Năsăud. „Avem în plan chiar extinderea spitalului. Vom avea din nou oportunitatea de a accesa fonduri europene, pe noul exercițiu financiar. O să avem posibilitatea să aducem foarte mulți bani la Spitalul din Năsăud – bani care nu s-au adus niciodată”, a mai spus Dorin Vlașin.

Acesta își dorește pentru năsăudeni un sistem medical și educațional cât mai bine puse la punct.

Alte detalii referitoare la activitateaadministrației locale din Năsăud puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/YXy_V2d2dUA” aspect_ratio=”882:496″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!