13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

VIDEO: Bebeluș externat în aplauzele medicilor, după ce a stat 70 de zile internat în ATI COVID

Momente emoționante la externarea celui mai tânăr pacient infectat cu COVID. Petru, un bebeluș depistat pozitiv la 9 zile de la naștere, a ajuns pe secția ATI COVID. După 70 de zile acesta a fost externat în aplauzele personalului medical.

Petru, al doilea copilaș al Cristinei, a venit pe lume perfect sănătos, în luna octombrie. A ieșit din spital și a mers acasă, dar, fratele său era infectat cu COVID, asimptomatic. Astfel, în cea de-a noua zi de viață, Petru a ajuns la spital, in nou.

Starea lui s-a agravat rapid, așa că a fost internat pe secția ATI COVID. A avut probleme respiratorii şi a fost alimentat cu greu. Astfel, recuperarea lui Petru a fost mult mai anevoioasă, iar părinţii lui nu l-au putut vedea, la început, decât prin videoconferinţă.

Cazul său a șocat medicii, care nu se așteptau ca un nou-născut să facă așa o formă gravă.

Timpul a trecut, și după 70 de zile de spitalizare, micuțul Petru a putut fi externat.

Momentul ieșirii sale din spital, alături de părinți, a fost filmat, iar cei trei au părăsit unitatea medicală în aplauzele personalului medical.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=HMmWV6ebm6Q” loop=”no” muted=”no” /]

Cristina – româncă și Jose – spaniol locuiesc în Valencia, iar cei doi au mulțumit din suflet personalului medical care a avut grijă de micuțul Petru.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: