12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

VIDEO: Bebeluș externat în aplauzele medicilor, după ce a stat 70 de zile internat în ATI COVID

Momente emoționante la externarea celui mai tânăr pacient infectat cu COVID. Petru, un bebeluș depistat pozitiv la 9 zile de la naștere, a ajuns pe secția ATI COVID. După 70 de zile acesta a fost externat în aplauzele personalului medical.

Petru, al doilea copilaș al Cristinei, a venit pe lume perfect sănătos, în luna octombrie. A ieșit din spital și a mers acasă, dar, fratele său era infectat cu COVID, asimptomatic. Astfel, în cea de-a noua zi de viață, Petru a ajuns la spital, in nou.

Starea lui s-a agravat rapid, așa că a fost internat pe secția ATI COVID. A avut probleme respiratorii şi a fost alimentat cu greu. Astfel, recuperarea lui Petru a fost mult mai anevoioasă, iar părinţii lui nu l-au putut vedea, la început, decât prin videoconferinţă.

Cazul său a șocat medicii, care nu se așteptau ca un nou-născut să facă așa o formă gravă.

Timpul a trecut, și după 70 de zile de spitalizare, micuțul Petru a putut fi externat.

Momentul ieșirii sale din spital, alături de părinți, a fost filmat, iar cei trei au părăsit unitatea medicală în aplauzele personalului medical.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=HMmWV6ebm6Q” loop=”no” muted=”no” /]

Cristina – româncă și Jose – spaniol locuiesc în Valencia, iar cei doi au mulțumit din suflet personalului medical care a avut grijă de micuțul Petru.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...