0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

VIDEO – Bogdan Ivan, deputat PSD BN: Solicit „Guvernului de speakeri motivaționali” respectarea drepturilor personalului medical

Bogdan Ivan, deputatul PSD Bistrița-Năsăud, alături de ceilalți parlamentari PSD din județ, va depune săptămâna viitoare un memoriu la Guvernul României (un „Guvern de speakeri motivaționali”) și la Ministerul Sănătății. Va solicita, prin intermediul acestuia, respectarea legii și a drepturilor personalului medical.

Bogdan Ivan Gruia, deputatul PSD BN care a fost infectat cu Covid19, fiind ulterior și donator de plasmă, a luat atitudine în legătură cu înghețarea salariilor personalului medical.

Într-o postare alături de deputatul Daniel Suciu, acesta avertizează că „discursurile motivaționale ale președintelui Iohannis si ale Guvernului nu țin loc de drepturi reale pentru medici, asistenți, infirmieri și brancardieri. În 30 Decembrie, pe furiș, Guvernul PNL+USR Plus a dat o Ordonanță de Urgență prin care salariile și drepturile personalului medical, aflat în prima linie în luptă cu pandemia, nu vor fi acordate în acest an! Trece și pandemia până când Guvernul PNL+USR plus începe să ia măsuri de stopare a ei”, a mai comentat Bogdan Ivan.

Săptămâna viitoare, alături de colegii săi parlamentari PSD din Bistrița-Năsăud, Bogdan va depune un memoriu la Guvernul României și la Ministerul Sănătății. „Prin acest memoriu solicit „Guvernului de speakeri motivaționali” respectarea legii și a drepturilor personalului medical!”, a mai transmis Bogdan Ivan.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbogdan.ivangruia%2Fvideos%2F3811086052288999%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:314″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...