12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO – Brancardierul luat pe sus cu mascații se va întoarce la muncă. Cum este posibil:

Brancardierul care a fost luat pe sus ieri cu mascații se va întoarce la muncă, a anunțat managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Colegele sale, acuzate și ele de furt calificat, au fost reținute pentru 24 de ore.

Brancardierul care a fost luat pe sus ieri de mascați, alături de alte colege de muncă, se va putea întoarce la muncă. Se pare că anchetatorii au ajuns la concluzia că acesta nu este implicat în furtul sumi de 12.000 de euro pe care ar fi avut-o asupra sa basarabeanul împușcat în urmă cu 10 zile.

„Nu am suspendat încă pe nimeni, pentru că din partea autorităților eu nu am primit, ca și manager, niciun comunicat. Asistentul șef de la UPU mi-a spus că nu s-a dispus nicio măsură împotriva brancardierului, poate să vină la lucru. Împotriva brancardierului nu mai există nicio suspiciune că ar fi participat la furt. Cele două doamne, infirmiera și registratoarea medicală au fost reținute pentru 24 de ore”, a declarat Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Potrivit acestuia, cele două femei care au fost reținute nu au antecedente în acest sens. Registratoarea medicală lucrează în spital din anul 2015, în timp ce infirmiera a fost angajată în luna ianuarie a acestui an.

„Din punctul meu de vedere sunt absente nemotivate, dacă nu vin la serviciu. Dacă se confirmă ceea ce susțin organele de anchetă, chiar dacă vor merge pe calea procedurală de împăcare și nu va fi adusă nicio acuzație împotriva lor, este un gest incalificabil, pe care nu îl pot tolera la nivel de spital. Ele vor fi introduse în comisia de disciplină a spitalului, cu recomandare din partea managerului de desfacere a contractului de muncă”, a mai spus Lazany.

[arve url=”https://youtu.be/GnvLEZDsZH8″ /]

Managerul unității medicale a mai precizat faptul că cele două angajate au salarii bune, iar sporurile nu le-au fost tăiate, după noua lege a salarizării: „Salariile să știți că nu sunt mici, comparativ cu alte sectoare de activitate”, explică Lazany.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: