24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

ANIEȘ: Accident în pădure! Echipajele medicale nu pot ajunge acolo!

O persoană a suferit un accident în pădure, în urmă cu puțin timp. Totul s-a întâmplat pe raza localității Anieș, într-o zonă în care echipajele medicale nu pot ajunge, astfel că s-a cerut și sprijinul Salvamontului, a Ocolului Silvic și al SVSU. UPDATE:

Echipajele de intervenție au fost solicitate într-o pădure de pe raza localității Anieș (zona Corbu), acolo unde o persoană a suferit un accident în pădure. Ajunse acolo, au descoperit un traseu impracticabil pentru autosanitare, astfel că au solicitat sprijin.

„S-a alocat un echipaj de prim-ajutor de la Sîngeorz-Băi, echipaj cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Zona este greu accesibilă, ultimii trei kilometri din itinerariul de deplasare sunt impracticabili autosanitarelor, astfel că au fost alocate și Salvamont Bistrița-Năsăud, Ocolul Silvic și SVSU Maieru», informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Din informațiile de până acum, victima este semiconștientă.

UPDATE 1:

Bărbatul este în stare gravă! Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator. „Victima – un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani – a fost coborâtă de către aparţinători până într-un punct în care au ajuns echipajele medicale, pornite înspre locul indicat. Echipajele medicale EPA SMURD și SAJ au găsit bărbatul în stop cardio-respirator și imediat au fost începute manevrele de resuscitare”, a declarat Marius Rus.

UPDATE 2:

Din nefericire, victima nu a reușit să supraviețuiască accidentului, echipajele medicale sosite în zonă fiind nevoite să declare decesul bărbatului. Se pare că acesta era patronul unei societăți de exploatare a lemnului din Anieș.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...