24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

ANIEȘ: Accident în pădure! Echipajele medicale nu pot ajunge acolo!

O persoană a suferit un accident în pădure, în urmă cu puțin timp. Totul s-a întâmplat pe raza localității Anieș, într-o zonă în care echipajele medicale nu pot ajunge, astfel că s-a cerut și sprijinul Salvamontului, a Ocolului Silvic și al SVSU. UPDATE:

Echipajele de intervenție au fost solicitate într-o pădure de pe raza localității Anieș (zona Corbu), acolo unde o persoană a suferit un accident în pădure. Ajunse acolo, au descoperit un traseu impracticabil pentru autosanitare, astfel că au solicitat sprijin.

„S-a alocat un echipaj de prim-ajutor de la Sîngeorz-Băi, echipaj cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Zona este greu accesibilă, ultimii trei kilometri din itinerariul de deplasare sunt impracticabili autosanitarelor, astfel că au fost alocate și Salvamont Bistrița-Năsăud, Ocolul Silvic și SVSU Maieru», informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Din informațiile de până acum, victima este semiconștientă.

UPDATE 1:

Bărbatul este în stare gravă! Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator. „Victima – un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani – a fost coborâtă de către aparţinători până într-un punct în care au ajuns echipajele medicale, pornite înspre locul indicat. Echipajele medicale EPA SMURD și SAJ au găsit bărbatul în stop cardio-respirator și imediat au fost începute manevrele de resuscitare”, a declarat Marius Rus.

UPDATE 2:

Din nefericire, victima nu a reușit să supraviețuiască accidentului, echipajele medicale sosite în zonă fiind nevoite să declare decesul bărbatului. Se pare că acesta era patronul unei societăți de exploatare a lemnului din Anieș.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...