22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

ANIEȘ: Accident în pădure! Echipajele medicale nu pot ajunge acolo!

O persoană a suferit un accident în pădure, în urmă cu puțin timp. Totul s-a întâmplat pe raza localității Anieș, într-o zonă în care echipajele medicale nu pot ajunge, astfel că s-a cerut și sprijinul Salvamontului, a Ocolului Silvic și al SVSU. UPDATE:

Echipajele de intervenție au fost solicitate într-o pădure de pe raza localității Anieș (zona Corbu), acolo unde o persoană a suferit un accident în pădure. Ajunse acolo, au descoperit un traseu impracticabil pentru autosanitare, astfel că au solicitat sprijin.

„S-a alocat un echipaj de prim-ajutor de la Sîngeorz-Băi, echipaj cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Zona este greu accesibilă, ultimii trei kilometri din itinerariul de deplasare sunt impracticabili autosanitarelor, astfel că au fost alocate și Salvamont Bistrița-Năsăud, Ocolul Silvic și SVSU Maieru», informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Din informațiile de până acum, victima este semiconștientă.

UPDATE 1:

Bărbatul este în stare gravă! Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator. „Victima – un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani – a fost coborâtă de către aparţinători până într-un punct în care au ajuns echipajele medicale, pornite înspre locul indicat. Echipajele medicale EPA SMURD și SAJ au găsit bărbatul în stop cardio-respirator și imediat au fost începute manevrele de resuscitare”, a declarat Marius Rus.

UPDATE 2:

Din nefericire, victima nu a reușit să supraviețuiască accidentului, echipajele medicale sosite în zonă fiind nevoite să declare decesul bărbatului. Se pare că acesta era patronul unei societăți de exploatare a lemnului din Anieș.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!