12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO: Campanie de vaccinare a celor din cartierele Bistriței, în weekend!

Bistrițenii care locuiesc în Slătinița, Sărata și Ghinda vor avea ocazia să se imunizeze în acest weekend. Ambulanța SVSU va ajunge în zonele lor și cei dornici se pot vaccina cu Pfizer.

Municipalitatea a decis să vaccineze bistrițenii din cartierele Bistriței… la ei acasă.

Astfel, în acest weekend, ambulanța SVSU va merge în trei cartiere ale municipiului.

Ambulanța SVSU va merge vineri în Slătinița, sâmbătă în Sărata și duminică în Ghinda. Un medic, doi asistenți, un registrator și patru voluntari vor fi prezenți în intervalul orar 11.00 – 17.00. Se va folosi serul Pfizer. Îi îndemn pe toți să se vaccineze!”, a explicat primarul Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul a asigurat că tot în același fel se va face și cu rapelul, adică ambulanța SVSU va merge în cartiere peste 21 de zile.

Administrația locală a decis să aleagă această variantă deoarece a observat că dorință de imunizare ar fi, dar e mai greu cu ”deplasatul”.

Cei ce vor dori să se imunizeze trebuie să aibă asupra lor buletinul. Ei pot avea deja completate datele din acest FORMULAR.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: