-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VIDEO: Campanie de vaccinare a celor din cartierele Bistriței, în weekend!

Bistrițenii care locuiesc în Slătinița, Sărata și Ghinda vor avea ocazia să se imunizeze în acest weekend. Ambulanța SVSU va ajunge în zonele lor și cei dornici se pot vaccina cu Pfizer.

Municipalitatea a decis să vaccineze bistrițenii din cartierele Bistriței… la ei acasă.

Astfel, în acest weekend, ambulanța SVSU va merge în trei cartiere ale municipiului.

Ambulanța SVSU va merge vineri în Slătinița, sâmbătă în Sărata și duminică în Ghinda. Un medic, doi asistenți, un registrator și patru voluntari vor fi prezenți în intervalul orar 11.00 – 17.00. Se va folosi serul Pfizer. Îi îndemn pe toți să se vaccineze!”, a explicat primarul Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul a asigurat că tot în același fel se va face și cu rapelul, adică ambulanța SVSU va merge în cartiere peste 21 de zile.

Administrația locală a decis să aleagă această variantă deoarece a observat că dorință de imunizare ar fi, dar e mai greu cu ”deplasatul”.

Cei ce vor dori să se imunizeze trebuie să aibă asupra lor buletinul. Ei pot avea deja completate datele din acest FORMULAR.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...