-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

VIDEO: Ce străzi vor fi curând asfaltate, la Prundu Bârgăului

Sunt aproximativ 40 de proiecte – aflate în diferite faze – care se derulează, în această perioadă, la Prundu Bârgăului. Câte străzi mai trebuie asfaltate în localitate:

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistriteanul.ro, primarul Doru Crișan a vorbit și despre nomenclatorul străzilor. El a explicat că atunci când s-au redenumit străzile în Prundu Bârgăului, a fost mai simplu să evite să le pună nume de persoane. Pentru că procesul ar fi durat mult mai mult și ar fi avut nevoie de semnătura fiecărui locuitor.

Sunt încă șase străzi care intră în asfaltare, între care și fosta uliță a Gălbeneștilor, ulița La Bălan, zona de lângă cimitir, de pe Secu sau La Ciurea. Toate acestea vor intra în cel mai scurt timp în asfaltare. Este un proiect finanțat din bugetul local. Să știe cetățenii că vom ajunge și acolo. Am avut solicitări, oamenii s-au plâns că numai acolo nu se asfaltează. Dar se va asfalta peste tot”, a promis Doru Crișan.

Primarul din Prundu Bârgăului a mai spus că există „încă un proiect în care vor fi prinse toate străzile. Intenționam să-l încep în iunie, astfel încât acest proiect să continue și să se finalizeze”, a mai spus Doru Crișan.

Despre problema lemnului de foc în Prundu Bârgăului și alte chestiuni administrative – descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F503810083649434%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: