18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO: Ce străzi vor fi curând asfaltate, la Prundu Bârgăului

Sunt aproximativ 40 de proiecte – aflate în diferite faze – care se derulează, în această perioadă, la Prundu Bârgăului. Câte străzi mai trebuie asfaltate în localitate:

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistriteanul.ro, primarul Doru Crișan a vorbit și despre nomenclatorul străzilor. El a explicat că atunci când s-au redenumit străzile în Prundu Bârgăului, a fost mai simplu să evite să le pună nume de persoane. Pentru că procesul ar fi durat mult mai mult și ar fi avut nevoie de semnătura fiecărui locuitor.

Sunt încă șase străzi care intră în asfaltare, între care și fosta uliță a Gălbeneștilor, ulița La Bălan, zona de lângă cimitir, de pe Secu sau La Ciurea. Toate acestea vor intra în cel mai scurt timp în asfaltare. Este un proiect finanțat din bugetul local. Să știe cetățenii că vom ajunge și acolo. Am avut solicitări, oamenii s-au plâns că numai acolo nu se asfaltează. Dar se va asfalta peste tot”, a promis Doru Crișan.

Primarul din Prundu Bârgăului a mai spus că există „încă un proiect în care vor fi prinse toate străzile. Intenționam să-l încep în iunie, astfel încât acest proiect să continue și să se finalizeze”, a mai spus Doru Crișan.

Despre problema lemnului de foc în Prundu Bârgăului și alte chestiuni administrative – descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F503810083649434%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...