12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

VIDEO: Ce străzi vor fi curând asfaltate, la Prundu Bârgăului

Sunt aproximativ 40 de proiecte – aflate în diferite faze – care se derulează, în această perioadă, la Prundu Bârgăului. Câte străzi mai trebuie asfaltate în localitate:

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistriteanul.ro, primarul Doru Crișan a vorbit și despre nomenclatorul străzilor. El a explicat că atunci când s-au redenumit străzile în Prundu Bârgăului, a fost mai simplu să evite să le pună nume de persoane. Pentru că procesul ar fi durat mult mai mult și ar fi avut nevoie de semnătura fiecărui locuitor.

Sunt încă șase străzi care intră în asfaltare, între care și fosta uliță a Gălbeneștilor, ulița La Bălan, zona de lângă cimitir, de pe Secu sau La Ciurea. Toate acestea vor intra în cel mai scurt timp în asfaltare. Este un proiect finanțat din bugetul local. Să știe cetățenii că vom ajunge și acolo. Am avut solicitări, oamenii s-au plâns că numai acolo nu se asfaltează. Dar se va asfalta peste tot”, a promis Doru Crișan.

Primarul din Prundu Bârgăului a mai spus că există „încă un proiect în care vor fi prinse toate străzile. Intenționam să-l încep în iunie, astfel încât acest proiect să continue și să se finalizeze”, a mai spus Doru Crișan.

Despre problema lemnului de foc în Prundu Bârgăului și alte chestiuni administrative – descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F503810083649434%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: