11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

VIDEO: Ce străzi vor fi curând asfaltate, la Prundu Bârgăului

Sunt aproximativ 40 de proiecte – aflate în diferite faze – care se derulează, în această perioadă, la Prundu Bârgăului. Câte străzi mai trebuie asfaltate în localitate:

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistriteanul.ro, primarul Doru Crișan a vorbit și despre nomenclatorul străzilor. El a explicat că atunci când s-au redenumit străzile în Prundu Bârgăului, a fost mai simplu să evite să le pună nume de persoane. Pentru că procesul ar fi durat mult mai mult și ar fi avut nevoie de semnătura fiecărui locuitor.

Sunt încă șase străzi care intră în asfaltare, între care și fosta uliță a Gălbeneștilor, ulița La Bălan, zona de lângă cimitir, de pe Secu sau La Ciurea. Toate acestea vor intra în cel mai scurt timp în asfaltare. Este un proiect finanțat din bugetul local. Să știe cetățenii că vom ajunge și acolo. Am avut solicitări, oamenii s-au plâns că numai acolo nu se asfaltează. Dar se va asfalta peste tot”, a promis Doru Crișan.

Primarul din Prundu Bârgăului a mai spus că există „încă un proiect în care vor fi prinse toate străzile. Intenționam să-l încep în iunie, astfel încât acest proiect să continue și să se finalizeze”, a mai spus Doru Crișan.

Despre problema lemnului de foc în Prundu Bârgăului și alte chestiuni administrative – descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F503810083649434%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...