12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

VIDEO: Ce străzi vor fi curând asfaltate, la Prundu Bârgăului

Sunt aproximativ 40 de proiecte – aflate în diferite faze – care se derulează, în această perioadă, la Prundu Bârgăului. Câte străzi mai trebuie asfaltate în localitate:

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistriteanul.ro, primarul Doru Crișan a vorbit și despre nomenclatorul străzilor. El a explicat că atunci când s-au redenumit străzile în Prundu Bârgăului, a fost mai simplu să evite să le pună nume de persoane. Pentru că procesul ar fi durat mult mai mult și ar fi avut nevoie de semnătura fiecărui locuitor.

Sunt încă șase străzi care intră în asfaltare, între care și fosta uliță a Gălbeneștilor, ulița La Bălan, zona de lângă cimitir, de pe Secu sau La Ciurea. Toate acestea vor intra în cel mai scurt timp în asfaltare. Este un proiect finanțat din bugetul local. Să știe cetățenii că vom ajunge și acolo. Am avut solicitări, oamenii s-au plâns că numai acolo nu se asfaltează. Dar se va asfalta peste tot”, a promis Doru Crișan.

Primarul din Prundu Bârgăului a mai spus că există „încă un proiect în care vor fi prinse toate străzile. Intenționam să-l încep în iunie, astfel încât acest proiect să continue și să se finalizeze”, a mai spus Doru Crișan.

Despre problema lemnului de foc în Prundu Bârgăului și alte chestiuni administrative – descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F503810083649434%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!