-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO: Costumat în Spiderman, un bistrițean a dat lovitura la „Românii au Talent”!

Costumat în Spiderman și executând un impresionant traseu de parkour presărat cu secvențe umoristice – bistrițeanul Daniel Marica a dat astă-seară lovitura la Românii au talent. „Ești eroul tuturor!”

Daniel Marica, în vârstă de 25 de ani, născut în Bistrița, dar stabilit la Londra de ceva vreme, a dat lovitura astă-seară la emisiunea „Românii au talent”.

Bistrițeanul i-a cucerit pe jurați cu un interesant număr de parkour și a povestit că este actor de acțiune: face diverse cascadorii în filme sau reclame. „Să fii cascador înseamnă antrenament zilnic, înseamnă să-ți împingi limitele în fiecare zi cât de mult poți… Doare, dar simți adrenalina, simți că ești în viață… În fața unei situații periculoase, uiți cum te cheamă...”, a mărturisit Daniel Marica, interpretând rolul de Spiderman, astă-seară.

Ești eroul tuturor băieților din fața ecranelor… Mâine toți își vor dori costum de Spiderman… Sper să nu încerce asta acasă…!”, a apreciat Mihai Petre.

Andra nu s-a lăsat impresionată, însă Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre i-au oferit lui Daniel Marica toată încrederea și aprecierea lor, propulsându-l în etapa următoare a competiției.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fromaniiautalent%2Fvideos%2F432781164137762%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: