8.8 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

VIDEO: Costumat în Spiderman, un bistrițean a dat lovitura la „Românii au Talent”!

Costumat în Spiderman și executând un impresionant traseu de parkour presărat cu secvențe umoristice – bistrițeanul Daniel Marica a dat astă-seară lovitura la Românii au talent. „Ești eroul tuturor!”

Daniel Marica, în vârstă de 25 de ani, născut în Bistrița, dar stabilit la Londra de ceva vreme, a dat lovitura astă-seară la emisiunea „Românii au talent”.

Bistrițeanul i-a cucerit pe jurați cu un interesant număr de parkour și a povestit că este actor de acțiune: face diverse cascadorii în filme sau reclame. „Să fii cascador înseamnă antrenament zilnic, înseamnă să-ți împingi limitele în fiecare zi cât de mult poți… Doare, dar simți adrenalina, simți că ești în viață… În fața unei situații periculoase, uiți cum te cheamă...”, a mărturisit Daniel Marica, interpretând rolul de Spiderman, astă-seară.

Ești eroul tuturor băieților din fața ecranelor… Mâine toți își vor dori costum de Spiderman… Sper să nu încerce asta acasă…!”, a apreciat Mihai Petre.

Andra nu s-a lăsat impresionată, însă Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre i-au oferit lui Daniel Marica toată încrederea și aprecierea lor, propulsându-l în etapa următoare a competiției.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fromaniiautalent%2Fvideos%2F432781164137762%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.