31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO – Cum a fost pedepsit bărbatul care a îmbrăcat cireșul de pe Mesteacănului cu sârmă ghimpată și cum explică gestul

Mai multe poze cu un cireș îmbrăcat în sârmă ghimpată au făcut înconjurul Internetului. Gestul de neînțeles al bistrițeanului care a ales să protejeze într-un mod aberant copacul a fost taxat chiar ieri de către polițiștii locali:

Un bărbat care locuiește la parterul unui bloc de pe strada Mesteacănului a înțeles să țină departe copiii de un cireș pe care l-a plantat în urmă cu câțiva ani pe domeniul public, îmbrăcând copacul în sârmă ghimpată.

Fotografiile cu pomul înfășurat cu sârmă ghimpată au făcut înconjurul Internetului, iar ieri, la o zi după ce gestul a fost făcut public, copacul a fost eliberat. Bistrițeanul care a făcut acest gest spune că el a plantat acel copac și în consecință îl poate proteja cum are chef.

„E copacul meu, eu l-am plantat. Toţi pomii pe care i-am pus eu aici o să-i scot afară”, a precizat furios bistrițeanul, în timp ce elibera copacul.

Acesta spune că ar fi încercat practic să protejeze de copii gardul viu din jurul cireșului, dar și florile plantate în apropiere.

Gestul bistrițeanului a atras atenția Poliției Locale, care s-a prezentat ieri la fața locului și l-a amendat pe bărbat cu 300 de lei. Mai mult, Poliția Locală l-a obligat și să elibereze copacul.

„Am avut o sesizare de la cetăţeni cu privire la faptul că, pe strada Mesteacănului, un cetăţean a înfăşurat un pom fructifer, un cireş, cu sârmă ghimpată. Ne-am deplasat la faţa locului, am constatat că sesizarea se confirmă, am identificat făptaşul, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 300 de lei şi i s-a pus în vedere, în prezenţa noastră, să dea sârma ghimpată jos, care reprezenta un pericol pentru copii”, a declarat Anghel Bucur, de la Poliţia Locală Bistriţa.

[arve url=”https://youtu.be/Q0HdV3cDO8o” /]

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.