9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO – Daniel Suciu: Demonstrați ce urlați de atâția ani!

Prezent la Bistrița, Daniel Suciu, fostul ministru al dezvoltării, a lansat o provocare pentru cei ce sunt acum la putere. „Cereți-vă la București, în poziții cheie! Demonstrați ce urlați de atâția ani!”, a spus acesta.

Daniel Suciu, fostul ministru al dezvoltării, a fost prezent azi la Bistrița pentru a-și prezenta activitatea din scurtul mandat pe care l-a avut.

Acesta a adus în fața presei bilanțul pe hârtie al realizărilor din județul nostru, bilanț pe care îl puteți citi aici.

Bilant Bistrita 2019

A fost provocarea vieții mele pentru că e cel mai mare și mai greu minister. E vorba de 7000 de angajați, 17.000 de contracte și 18 miliarde de euro în gestiune”, a explicat Daniel Suciu.

După ce a trecut în revistă ceea ce a făcut ca și Ministru al dezvoltării, Daniel Suciu a avut un mesaj și pentru cei care sunt acum la putere. În special pentru cei de pe plan local care și-au pierdut funcțiile de deputați.

„(…) Am un mesaj pentru niște foști deputați. Cereți-vă la guvernare, în poziții cheie! Terminați măcar ce am început noi prost, că doar asta zic, că noi am făcut prost.(…) Demonstrați ce urlați de atâția ani!”, a fost provocarea lansată de Daniel Suciu.

Întregul mesaj adresat, în special liderului PNL BN, Ioan Turc, și lui Stelian Dolha, îl puteți vedea aici:

[arve url=”https://youtu.be/S_7PGZiEbuU” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...