0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu îl susține pe Bogdan Ivan pentru funcția de președinte la Consiliul Județean. Felicitări, pentru Traian Ogâgău

Invitat la emisiunea Bistrița în Alb cu Negru, deputatul Daniel Suciu s-a referit și la contracandidatul său cu care și-a disputat în două rânduri scaunul de primar din Sângeorz. 

Referindu-se la fostul primar al Sângeorzului, Traian Ogâgău, Daniel Suciu a subliniat că atunci când a fost ministrul Dezvoltării, a făcut tot ce a putut pentru fosta stațiune turistică.

Din 1700 de solicitări la Compania Națională de Investiții pentru baze sportive, am aprobat vreo 20. Una este cea de la Sângeorz Băi. Traian Ogâgău, în stilul său, îmi trimitea diferite scrisorele prin presă sau posta pe Facebook.

Îl felicit public pentru ceea ce a reușit să facă în timpul mandatului său de primar. Este o realitate.

Nu sunt de acord cu cei care susțin că pesediștii n-au făcut nimic, în condițiile în care sunt evidente lucrurile bune. La fel, nu pot să spun că nu s-a întâmplat nimic în Sângeorz Băi. S-au întâmplat foarte multe lucruri. Și le doresc oamenilor de acolo tot binele din lume”, a mai spus Daniel Suciu.

Întrebat dacă va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean, în 2024, Daniel Suciu a răspuns negativ. „Nu voi candida la Consiliul Județean. Îl susținem cu toții pe Bogdan Ivan. Eu îl susțin pe Bogdan Ivan. Cred că și merită”, a mai spus Daniel Suciu.

Deputatul a fost de acord să doneze 1150 de lei pentru o asociație de protecția animalelor. 

Alte detalii despre activitatea deputatului Daniel Suciu descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Suciu!! Bravo pentru cei 200 euro donați!!! Dar, la nivelul tău de vicepremier, adică nr 2 executiv… Din 1700 de cereri ai aprobat parca 20???? Pe bune???
    Pai de ce sunt atâtea cereri? Ca au nevoie!!! De ce ni [email protected] aprobat??? Ca nu au fost scrise corect gramatical? Sau ca încadrare în pagina? Sau ca formula agreata de adresare???
    Spune-ne frate mic… DE CE????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...