4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu îl susține pe Bogdan Ivan pentru funcția de președinte la Consiliul Județean. Felicitări, pentru Traian Ogâgău

Invitat la emisiunea Bistrița în Alb cu Negru, deputatul Daniel Suciu s-a referit și la contracandidatul său cu care și-a disputat în două rânduri scaunul de primar din Sângeorz. 

Referindu-se la fostul primar al Sângeorzului, Traian Ogâgău, Daniel Suciu a subliniat că atunci când a fost ministrul Dezvoltării, a făcut tot ce a putut pentru fosta stațiune turistică.

Din 1700 de solicitări la Compania Națională de Investiții pentru baze sportive, am aprobat vreo 20. Una este cea de la Sângeorz Băi. Traian Ogâgău, în stilul său, îmi trimitea diferite scrisorele prin presă sau posta pe Facebook.

Îl felicit public pentru ceea ce a reușit să facă în timpul mandatului său de primar. Este o realitate.

Nu sunt de acord cu cei care susțin că pesediștii n-au făcut nimic, în condițiile în care sunt evidente lucrurile bune. La fel, nu pot să spun că nu s-a întâmplat nimic în Sângeorz Băi. S-au întâmplat foarte multe lucruri. Și le doresc oamenilor de acolo tot binele din lume”, a mai spus Daniel Suciu.

Întrebat dacă va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean, în 2024, Daniel Suciu a răspuns negativ. „Nu voi candida la Consiliul Județean. Îl susținem cu toții pe Bogdan Ivan. Eu îl susțin pe Bogdan Ivan. Cred că și merită”, a mai spus Daniel Suciu.

Deputatul a fost de acord să doneze 1150 de lei pentru o asociație de protecția animalelor. 

Alte detalii despre activitatea deputatului Daniel Suciu descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Suciu!! Bravo pentru cei 200 euro donați!!! Dar, la nivelul tău de vicepremier, adică nr 2 executiv… Din 1700 de cereri ai aprobat parca 20???? Pe bune???
    Pai de ce sunt atâtea cereri? Ca au nevoie!!! De ce ni s-@u aprobat??? Ca nu au fost scrise corect gramatical? Sau ca încadrare în pagina? Sau ca formula agreata de adresare???
    Spune-ne frate mic… DE CE????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.