18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO – Detalii din programul de Revelion. CE se întâmplă cu trupa Cargo:

Primarul Ioan Turc a anunțat astăzi cum se va desfășura evenimentul de Revelion. Acesta a oferit informații despre trupele ce vor concerta, în special despre trupa Cargo:

Bistrițenii vor putea sărbători trecerea dintre ani, împreună, pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Municipalitatea a pregătit concerte și un foc de artificii.

În cadrul unei conferințe de presă, Ioan Turc a oferit detalii specifice din program.

Programul de Revelion va debuta la ora 22.30 cu o trupă locală, TransylMania. Apoi va continua cu Hara, tot o trupă cu rădăcini în Bistrița. La ora 00.00 vom avea un foc de artificii, iar imediat după aceea va evolua Cargo, o trupă iubită la Bistrița, apreciez”, a declarat primarul Ioan Turc.

Focul de artificii va fi și el unul special, promit autoritățile. Bistrițenii își pot lua la ei șampanie pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Accesul la aceste evenimente NU este restricționat de dovada certificatului verde. Totuși, se așteaptă respectarea măsurilor pandemice.

Trupa Cargo – care va concerta după miezul nopții – a transmis, de curând, un mesaj pentru bistrițeni:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!