14.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 22, 2021

VIDEO – Directorul medical al SJUB: Situația e critică, tensionată, secția ATI e mereu plină! Valul 4 e unul puternic! Ajutați-ne!

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Bistrița a vorbit despre valul 4 al pandemiei, unul puternic ce lovește comunitatea. „Situația e critică și tensionată, secția ATI e mereu plină!”, a spus aceasta. CUI cere ajutorul:

Valul 4 al pandemiei lovește puternic și în comunitatea bistrițeană. Într-un video publicat de Instituția Prefectului, directorul medical al SJUB vorbește despre acest fenomen.

Nu se compară cu ce am avut până acum! Situația e critică, tensionată!”, a spust dr. Deak Maria Gabriela.

Aceasta a explicat că sunt tot mai multe solicitări de internare, cazurile de COVID fiind tot mai grave. Acest lucru duce la nevoia de internare pe o perioadă mai lungă de timp și externarea cu necesar de oxigen.

Spitalul e plin, pe toate secțiile. Chiar și secția ATI e permanent ocupată și facem eforturi deosebite să acordăm îngrijiri și celorlalți pacienți. De aceea solicităm ajutorul celorlalte spitale și chiar și a medicilor de familie, pentru ca spitalul din Bistrița să nu fie blocat. Cerem și cetățenilor ajutor, sprijin și colaborare”, a mai spus directorul medical al SJUB.

Se fac eforturi la Spitalul Orășenesc Beclean pentru alocarea unui număr de 20 de paturi pentru bolnavii Covid. Spitalul „Dr. George Trifon” din Năsăud face demersuri în vederea operaționalizării și asigurării personalului medical necesar pentru suplimentarea cu încă 10 paturi. De asemenea, se ia în considerare ajutorul suplimentar și implicarea mai mare pe care medicii de familie le pot oferi.

În continuare, respectarea măsurilor de siguranță și vaccinarea rămân soluția pentru a ieși din acest impas”, a scris Instituția Prefectului pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Intreb si eu :
    Daca situatia e atat de grava de ce nu se iau masuri urgente de terminare a lucrarilor de renovare a spitalului de contagioase de pe Alba Iulia la care se lucreaza de peste un an si jumatate cu SC NISTOR cu 3 , 4 meseriași in fiecare zi ! excepție iarna trecuta cand nu s-a lucrat de loc ! ! Intreb ,chiar nu se poate lucra si in 3 schimburi ? ? Aceasta firma nu poate fi trasa la raspundere de nimeni ?
    Oare dl Moldovan chiar poate dormi linistit ?, sau merge pe ideea ca mai trec 3 ani si -i mai prosteste pe bistriteni inca 1 mandat ? !
    Sunt convins ca nici nu raspunde nimeni ,ca asta-i Romania ,tara nimanui ,si a tuturor hotilor din banu public ! ! !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: