13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

VIDEO: Doi cai frumoși, noaptea, pe DJ 172 C

S-a întâmplat azi-noapte, pe drumul care leagă Ilva Mică de Strâmba. Doi cai se plimbau pe carosabil. La un moment dat, erau deja agitați din cauza mașinilor care treceau prin zonă. Frumoși, frumoși, dar periculoși… mai ales la ora respectivă… în trafic.

O întâlnire nocturnă aparte, pe un drum județean, putea să se termine tragic.

„Mergeam azi-noapte, pe la ora 23.00, pe drumul ce leagă Ilva Mică de Strâmba. Era noapte, dar vedeam că mașinile care veneau din sens opus frânau și apoi ocoleau. Mi-am dat seama că e ceva pe carosabil, dar nu reușeam să îmi dau seama ce”, a povestit B.G., pentru Bistrițeanul.ro.

Când colo, pe carosabil, se plimbau agale… doi cai frumoși. Dar periculoși.

Vă dați seama că erau deja agitați de la mașinile care treceau. Se putea întâmpla o nenorocire. Eu am oprit și am stat în spatele lor vreo 15 minute, până s-au mai liniștit, ca să pot trece în siguranță”, a mai povestit șoferița.

Caii erau singuri și neînsoțiți. De unde au ajuns pe carosabil, la ora respectivă, nu se știe. Important e că nu s-a întâmplat nicio nenorocire, azi-noapte, pe DJ 172 C.

[arve url=”https://youtu.be/5pcSnOhJFhI” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: