19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

VIDEO: Doi cai frumoși, noaptea, pe DJ 172 C

S-a întâmplat azi-noapte, pe drumul care leagă Ilva Mică de Strâmba. Doi cai se plimbau pe carosabil. La un moment dat, erau deja agitați din cauza mașinilor care treceau prin zonă. Frumoși, frumoși, dar periculoși… mai ales la ora respectivă… în trafic.

O întâlnire nocturnă aparte, pe un drum județean, putea să se termine tragic.

„Mergeam azi-noapte, pe la ora 23.00, pe drumul ce leagă Ilva Mică de Strâmba. Era noapte, dar vedeam că mașinile care veneau din sens opus frânau și apoi ocoleau. Mi-am dat seama că e ceva pe carosabil, dar nu reușeam să îmi dau seama ce”, a povestit B.G., pentru Bistrițeanul.ro.

Când colo, pe carosabil, se plimbau agale… doi cai frumoși. Dar periculoși.

Vă dați seama că erau deja agitați de la mașinile care treceau. Se putea întâmpla o nenorocire. Eu am oprit și am stat în spatele lor vreo 15 minute, până s-au mai liniștit, ca să pot trece în siguranță”, a mai povestit șoferița.

Caii erau singuri și neînsoțiți. De unde au ajuns pe carosabil, la ora respectivă, nu se știe. Important e că nu s-a întâmplat nicio nenorocire, azi-noapte, pe DJ 172 C.

[arve url=”https://youtu.be/5pcSnOhJFhI” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...