19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

VIDEO: Doi dintre tinerii implicați în scandalul cu împușcături de la Figa, reținuți

Un scandal în care au fost implicate șapte persoane a avut loc duminică dimineața la Figa. S-a lăsat și cu împușcături, folosindu-se un pistol de tip air- soft. Doi tineri au fost reținuți de polițiști și azi vor ajunge în fața instanței.

Duminică, undeva în jurul orei 06.00, doi tineri s-au luat la ceartă cu un băiat și o fată, la Băile Figa. Fata a fost rănită, așa că alți trei tineri au ”intervenit” în scandal.

S-a lăsat și cu împușcături, unul dinttre cei doi tineri care au început scandalul, folosind un pistol de tip air- soft, cu bile de cauciuc.

Trei persoane au ajuns la spital: tânăra și doi băieți.

Mai multe despre incident puteți reciti aici:

SCANDAL la Băile Figa: Trei persoane împușcate cu un pistol cu bile de cauciuc!

În urma cercetărilor extinse efectuate de polițiști, s-a decis ca cei doi tineri, de 27 și 24 de ani, din Șieu Odorhei și Budești, ce au început scandalul, să fie reținuți.

Azi vor ajunge și în fața instanței.

”Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și în prezent se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. BN., iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase” transmit reprezentanții IPJ BN.

În mediul online, pe grupul de Facebook ”Bistrița trezește-te” au apărut și imagini video cu scandalul de duminică.

Le puteți urmări aici:

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.