24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

VIDEO – DRAGOȘ PÎSLARU: Politica zilelor noastre- Remus se apără de ploaie, în piață, cu un celofan! De ani de zile! Noi nu vrem politică!

Fost ministru al Muncii, Dragoș Pîslaru, a fost prezent astăzi la Bistrița, împreună cu colegii partidului PLUS. Acesta a subliniat faptul că tot ceea ce s-a promis de ani de zile și nu s-a făcut, e politică. Tot ceea ce merge prost în țara asta, ar fi de asemenea politică. Iar ei, în PLUS, nu vor să facă politică, dacă asta înseamnă ca Remus, cel cu florile din piața agroalimentară, să se protejeze de ploaie tot cu un celofan.

Reprezentanți ai partidului PLUS au fost prezenți astăzi la Bistrița. Aceștia au ascultat nevoile oamenilor, chiar și a celor ce lucrează în piețe. Greutățile pe care bistrițenii, și românii le au de întâmpinat, fac parte, în opinia celor din noul partid din „POLITICA zilelor noastre”. Tocmai de aceea, cei din PLUS nu vor să mai facă politică.

„M-am întâlnit cu Remus. Remus, 40 și ceva de ani, zona de flori din piața agroalimentară. O folie de plastic, pusă ca să nu curgă apa prin acoperiș. (…) Ce am înțeles eu e că de cam 20 de ani li se promite reabilitarea pieței agroalimentare. Asta e de fapt politica. Faptul că piața agroalimentară nu este reabilitată este politică. (…) Politica în România, astăzi, este de fapt politică tranzacțională. Dă-mi votul, că-ți dau și eu ceva. Noi nu mai vrem genul ăsta de politică. Oferta noastră, a Alianței 2020 USR PLUS, este de a construi împreună niște lucruri, și mai degrabă de a face lucruri pentru ca oamenii să se descurce pe cont propriu”, a declarat Dragoș Pîslaru, fost ministru al Muncii, în prezent coordonator regiunea NV a Partidului PLUS.

Acesta a mai subliniat faptul că politica este ceea ce se întâmplă în fiecare zi. Că e vorba de educația care se oferă copiilor, modul în care te tratează funcționarul public sau chiar faptul că mergi la spital și te întorci cu infecții nozocomiale.

Cu asta ne-am îmbogățit noi în această campanie de strângere de semnături. Interacțiunea cu jumătate de milion de oameni care ne-au spus din poveștile lor și ne-au spus că s-au săturat. Și au încredere că am venit cu un suflu nou,” a concluzionat Pîslaru.

Aceeași idee de nevoia unui suflu nou pentru România a susținut-o și Dan Clinci, coordonator zonal al Partidului PLUS.

„Această campanie a fost un test pentru a vedea câtă nevoie are România de un nou suflu. Practic noi venim cu sinceritate, onestitate, demnitate. E un angajament pe care ni-l asumăm să-l ducem, văzând că România are nevoie de noi de două ori mai mult decât am crezut”, a explicat Dan Clinci.

[arve url=”https://youtu.be/gFECre-5Xh0″ /]

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...