16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

VIDEO: Droguri de mare risc, descoperite asupra unor tineri din Bistrița

O patrulă de Jandarmerie aflată ieri într-o acţiune în zona Subcetate a depistat doi tineri cu un comportament ciudat. Apropiindu-se de ei, jandarmii au observat că aveau asupra lor un plic transparent din plastic, cu dimensiunea de 3-4 cm, care conţinea o substanţă de culoare maronie. Cum s-a terminat întreaga poveste:

Un bărbat de 30 de ani şi un tânăr de 19 ani au fost surprinși ieri de jandarmii bistrițeni având asupra lor droguri de risc, pe care le-au consumat prin fumare. Fiind întrebaţi de unde au acest plic, cei doi au afirmat că l-au cumpărat de la o persoană necunoscută şi au recunoscut că au consumat prin fumare această substanţă.

Pe numele celor doi au fost întocmite actele de sesizare, pentru infracţiunea de „deţinere de droguri de risc”, conform legii nr. 143 din 2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului illicit de droguri, republicată, art. 4, alin. 1. Ulterior, persoanele au fost predate către  I.P.J. BN în vederea continuării cercetărilor.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/2f_DtSX8wJM” /]

Jandarmii avertizează că în conformitate cu prevederile legale în vigoare: „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani, sau cu amendă”.

Totodată, pentru drogurile de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani se mai precizează în comunicatul transmis de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Jandarmeriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!