7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Hai la Marea Deschidere să vezi că n-avem autorizație ISU

Retail Park a pornit cu stângul afacerea de la Bistrița. Marea Deschidere a primului magazin din Retail Park s-a transformat în Marea Dezamăgire.

Mii de pliante împrăștiate în Bistrița anunțau pentru astăzi Marea Deschidere a unui magazin cu hrană pentru animale, primul din Retail Park Bistrița. Zeci de bistrițeni s-au organizat să ajungă la ora 10.00 la inaugurare, atrași fiind și de oferta magazinului care promitea 3 kilograme de hrană pentru animale primilor 500 de clienți.

Bistrițenii au rămas uitându-se lung la ușa închisă, pe care stătea lipit un afiș cu mesajul: „Ne pare rău, din lipsa acordului ISU deschiderea a fost amânată pe săptămâna viitoare„.

Referitor la această situație, purtătorul de cuvânt al ISU BN, Cristina Răcilă, a declarat reporterului Bisrițeanul.ro că : „obiectivul la care faceţi referire are avizul de securitate la incendiu eliberat, se află în curs de realizare a recepţiei la terminarea lucrărilor. După admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor, trebuie să solicite şi să obţină autorizaţia de securitate la incendiu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.