14.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Hai la Marea Deschidere să vezi că n-avem autorizație ISU

Retail Park a pornit cu stângul afacerea de la Bistrița. Marea Deschidere a primului magazin din Retail Park s-a transformat în Marea Dezamăgire.

Mii de pliante împrăștiate în Bistrița anunțau pentru astăzi Marea Deschidere a unui magazin cu hrană pentru animale, primul din Retail Park Bistrița. Zeci de bistrițeni s-au organizat să ajungă la ora 10.00 la inaugurare, atrași fiind și de oferta magazinului care promitea 3 kilograme de hrană pentru animale primilor 500 de clienți.

Bistrițenii au rămas uitându-se lung la ușa închisă, pe care stătea lipit un afiș cu mesajul: „Ne pare rău, din lipsa acordului ISU deschiderea a fost amânată pe săptămâna viitoare„.

Referitor la această situație, purtătorul de cuvânt al ISU BN, Cristina Răcilă, a declarat reporterului Bisrițeanul.ro că : „obiectivul la care faceţi referire are avizul de securitate la incendiu eliberat, se află în curs de realizare a recepţiei la terminarea lucrărilor. După admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor, trebuie să solicite şi să obţină autorizaţia de securitate la incendiu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...