18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO: Dumitru Bușcoiu, primarul din Zagra: „Deocamdată nu întâmpinăm greutăți”

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro – Dumitru Bușcoiu, primarul comunei Zagra, a povestit despre lucrările aflate pe rol în localitatea pe care o administrează.

Până în prezent, lucrările nu sunt afectate de criza generată de coronavirus, a explicat Dumitru Bușcoiu. „Avem trei proiecte pe rol, între care unul pe fonduri europene. Banii au intrat deja în conturile Primăriei, sper ca până la Paști să fie totul pregătit”, a spus Dumitru Bușcoiu.

Edilul a explicat că este vorba depsre aproape 5 kilometri de drum forestier care urmează să fie asfaltat. Acesta face legătura între Suplai și ajunge până sub muntele Țibleș. Este început de doi ani și până în iulie ar trebui să fie gata.

„Nu întâmpinăm greutăți nici cu lucrările care se execută acum la primărie”, a mai spus Dumitru Bușcoiu.

La Primărie se construiește în aceste zile o anexă, în prelungirea actualei clădiri. Lucrările au început în martie. „Acum s-a ajuns cu lucrările la etajul 1, se toarnă placa și urmează să fie ridicat etajul II și acoperișul. Apoi urmează dotările și tot ce mai trebuie…

Dumitru Bușcoiu a precizat că Primăria a rămas pe ultimul loc: „Oamenii mi-au cerut mai întâi drumuri… Am și canalizarea începută, pe vreo doi kilometri pe care s-au introdus tuburile, într-un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Se introduce și lumina la stația de epurare, sperăm să fie și decontate, aceste lucrări…”, a mai spus Dumitru Bușcoiu.

Primarul din Zagra a recunoscut, totodată, și faptul că la ultima ședință de Consiliu Local – consilierii săi au votat prin telefon. Materialele le-au fost trimise acasă, iar votul a fost transmis prin telefon: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F264102041421694%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...