21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO – După aproape 12 ore, calul căzut într-un pârâu din Salva a fost salvat

Misiune dificilă pentru pompierii năsăudeni, care s-au chinuit aproape 12 ore să scoată un cal căzut într-un pârâu dintr-o pădure din localitatea Salva. Animalul era la păscut, când s-a prăbușit în pârâul adânc de trei metri.

Pompierii militari și voluntari s-au chinuit să scoată animalul cu ajutorul unor sfori și a unor crengi de copac, însă fără rezultat. Din cauza vizibilității reduse, misiunea de salvare a fost sistată, pompierii reluând eforturile în această dimineață.

Pe timpul nopții, proprietarul calului a rămas în zonă, pentru a-l supraveghea. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Calul a fost scos astăzi, înainte de prânz, cu ajutorul unor chingi. Dacă în prima fază a fost luat în calcul inclusiv buldoexcavatorul, s-a renunțat la această idee, în cele din urmă, din cauza terenului accidentat.

„Calul a fost salvat și predat proprietarului. La salvarea lui au participat un echipaj de pompieri de la Secția de pompieri Năsăud și SVSU Salva, în prezența unui medic veterinar”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...