21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Un cal a căzut într-un pârâu, la Salva. Pompierii se chinuie să-l salveze

Misiune dificilă pentru pompierii năsăudeni, care se chinuie să scoată un cal care a căzut într-un pârâu în localitatea Salva, la o adâncime de trei metri. Aceștia au apelat la mai multe crengi și sfori pentru a putea salva animalul.

În urmă cu puțin timp, un cal care se afla la pășunat într-o pădure din localitatea Salva a căzut într-un pârâu, la o adâncime de trei metri. Un echipaj de patru pompieri de la Năsăud se chinuie să salveze calul.

Pompierii au apelat la mai multe crengi și sfori pentru a putea scoate animalul din pârâu. La operațiunea de salvare participă și pompierii voluntari din localitate.

„Un cal a căzut într-un pârâu, în localitatea Salva. Intervin patru subofițeri de la Secția de pompieri Năsăud și SVSU Salva. Calul se afla la păscut. Intervenția este destul de dificilă pentru salvator, deoarece calul este căzut la o adâncime de trei metri”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

UPDATE:

Pompierii vor relua operațiunea de salvare în cursul dimineții. Calul va fi supravegheat până atunci de către proprietar.

„Din cauza întunericului și a accesului, calul nu s-a putut evacua. I-au fost create condiții de siguranță peste noapte și va fi supravegheat de către proprietar. Mâine dimineață se va continua operațiunea de salvare cu un buldoexcavator”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...