21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/ VIDEO Ghinionul unui tânăr de la socialele din Viișoara – a căzut într-o groapă de 4 metri, în centrul orașului. Cine l-a salvat

Incident neobișnuit în această seară chiar în centrul orașului, pe strada Dogarilor. Un tânăr de la blocurile sociale din Viișoara a căzut într-o groapă de 4 metri. Groapa în cauză a fost făcută de către cei de la Aquabis, pentru o intervenție. Cine l-a salvat:

Incidentul s-a produs pe strada Dogarilor, în centrul orașului, în urmă cu puțin timp. Un tânăr despre care nu se știe ce căuta în zonă, a căzut într-o groapă adâncă de 4 metri.

Groapa respectivă a fost făcută de către operatorul de apă și canalizare Aquabis, pentru o intervenție. Aceasta era semnalizată corespunzător, inclusiv cu bariere și indicatoare. Nu se știe ce căuta tânărul în zona semnalizată, acesta refuzând să ofere explicații în acest sens.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, care locuiește în zonă. Fostul șef al Curții Constituționale, care locuiește în zonă, a auzit o bufnitură, a ieșit afară și l-a auzit pe tânăr cum se văieta din groapa adâncă.

Augustin Zegrean a alertat autoritățile, iar după ce tânărul a fost scos, i-a oferit și o pereche de papuci și o pereche de pantaloni pentru a se îmbrăca. Acesta a fost scos din groapă cu ajutorul unei scări.

Tânărul a refuzat transportul la spital. Acesta are în jur de 25-30 de ani și locuiește la blocurile sociale din Viișoara.

[arve url=”https://youtu.be/WTeeWkx1mHQ” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...