13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

VIDEO. Emil Radu Moldovan: „Nu am nevoie de majoritate! Așa ceva nu mă sperie…”

Invitat la Bistrițeanul LIVE, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a explicat ce se va întâmpla dacă la alegerile locale PSD nu va avea majoritate în Consiliul Județean.

Nu am nevoie de majoritate. Eu am promovat proiecte pentru cetățenii județului. Dacă verificați, cred că 99% dintre ele sunt votate în unanimitate. Pentru că am propus lucruri pentru dezvoltarea comunității. Le-am propus colegilor mei lucruri benefice pentru noi toți. Și mai ales pentru cetățenii pe care îi reprezentăm și care ne-au trimis acolo...”, a explicat Emil Radu Moldovan.

Emil Radu Moldovan a subliniat că ședințele în Consiliul Județean decurg atât de repede pentru se discută concret pe proiecte.

În plus, aici funcționează modelul din Parlamentul European și cel al României: „Dezbaterile pe fond se fac în comisiile de specialitate, unde funcționarii le stau la dispoziție consilierilor. Am cerut ca orice tip de informație sau document de care are nevoie un consilier – să-i fie pus la dispoziție. Am cerut tuturor specialiștilor din aparatul de specialitate a Consiliului Județean să fie la dispoziția oricărui consilier. Abia după ce ești bine informat poți să exprimi în plen o opinie politică: în calitate de om de dreapta, sau de stânga sau de centru – poți să exprimi o opinie politică: suntem pentru sau împotriva acestui proiect. Și nu mai arzi gazul de pomană să dezbați de dimineața până seara…”, a punctat Emil Radu Moldovan.

Emil Radu Moldovan a recunoscut că nu are nicio emoție referitoare la acest subiect. „E mult mai ușor să ai majoritate. Dar nu mă sperie nici lipsa majorității. Partenerii mei sunt cetățenii. Dacă mă voi duce să propun asfaltarea unui drum, rețea de apă sau sprijin pentru handbal juvenil – nu cred că vreun consilier ar vota împotrivă…

Președintele Consiliului Județean a povestit la Bistrițeanul Live că a discutat în repetate rânduri și cu primarii din județ. „Trebuie să le intre bine în cap și colegilor mei și primarilor, că la ședințele de ADI Deșeuri și la toate întrunirile noastre – devenim membri ai partidului cetățenilor din Bistrița-Năsăud! După ce ne-am terminat treaba, fiecare merge la sediul partidului său și își expune acolo viziuni politice, critici, etc… Dar cât suntem la muncă, trebuie să ne cheltuim energiile în problemele cetățenilor…! Eu asta fac de 8 ani…!”, a conchis Emil Radu Moldovan.

Alte detalii administrative sau politice despre Bistrița-Năsăud puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F156086732510019%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...