24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

VIDEO. Emil Radu Moldovan: „Nu am nevoie de majoritate! Așa ceva nu mă sperie…”

Invitat la Bistrițeanul LIVE, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a explicat ce se va întâmpla dacă la alegerile locale PSD nu va avea majoritate în Consiliul Județean.

Nu am nevoie de majoritate. Eu am promovat proiecte pentru cetățenii județului. Dacă verificați, cred că 99% dintre ele sunt votate în unanimitate. Pentru că am propus lucruri pentru dezvoltarea comunității. Le-am propus colegilor mei lucruri benefice pentru noi toți. Și mai ales pentru cetățenii pe care îi reprezentăm și care ne-au trimis acolo...”, a explicat Emil Radu Moldovan.

Emil Radu Moldovan a subliniat că ședințele în Consiliul Județean decurg atât de repede pentru se discută concret pe proiecte.

În plus, aici funcționează modelul din Parlamentul European și cel al României: „Dezbaterile pe fond se fac în comisiile de specialitate, unde funcționarii le stau la dispoziție consilierilor. Am cerut ca orice tip de informație sau document de care are nevoie un consilier – să-i fie pus la dispoziție. Am cerut tuturor specialiștilor din aparatul de specialitate a Consiliului Județean să fie la dispoziția oricărui consilier. Abia după ce ești bine informat poți să exprimi în plen o opinie politică: în calitate de om de dreapta, sau de stânga sau de centru – poți să exprimi o opinie politică: suntem pentru sau împotriva acestui proiect. Și nu mai arzi gazul de pomană să dezbați de dimineața până seara…”, a punctat Emil Radu Moldovan.

Emil Radu Moldovan a recunoscut că nu are nicio emoție referitoare la acest subiect. „E mult mai ușor să ai majoritate. Dar nu mă sperie nici lipsa majorității. Partenerii mei sunt cetățenii. Dacă mă voi duce să propun asfaltarea unui drum, rețea de apă sau sprijin pentru handbal juvenil – nu cred că vreun consilier ar vota împotrivă…

Președintele Consiliului Județean a povestit la Bistrițeanul Live că a discutat în repetate rânduri și cu primarii din județ. „Trebuie să le intre bine în cap și colegilor mei și primarilor, că la ședințele de ADI Deșeuri și la toate întrunirile noastre – devenim membri ai partidului cetățenilor din Bistrița-Năsăud! După ce ne-am terminat treaba, fiecare merge la sediul partidului său și își expune acolo viziuni politice, critici, etc… Dar cât suntem la muncă, trebuie să ne cheltuim energiile în problemele cetățenilor…! Eu asta fac de 8 ani…!”, a conchis Emil Radu Moldovan.

Alte detalii administrative sau politice despre Bistrița-Năsăud puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F156086732510019%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...