18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

VIDEO EXEMPLU: 7 copii și părinții lor au curățat pădurea din Dealul Târgului

Cum își petrec unele familii timpul liber din weekend? Ies în natură și o curăță de gunoaiele aruncate de alții. „Haideți să dăm luciu României”, este îndemnul capului unei familii cu 7 copii, care au hotărât să-și petreacă sâmbăta ecologizând pădurea din Dealul Târgului.

De ani de zile opresc în păduricea din Dealul Târgului pentru a lua aer și de fiecare dată o găsesc ticsită cu gunoaie. Astfel, ieri, familia Frim, compusă din 7 copii și părinții lor, s-au înarmat cu saci și mănuși și au curățat păduricea.

„Într-una din zile am venit cu familia aici în Dealul Târgului și am intrat în pădurea aceasta frumoasă. Uitați ce găsim în pădurea din Dealul Târgului, uitați cum ne batem joc de natură. Nu putem opri aici cu copiii noștri să ne bucurăm de aer curat. Am hotărât cu copiii noștri să venim și să facem curat în pădure”, spune Nicu Frim.

Acesta îi îndeamnă pe bistrițeni să nu aștepte de la primării să curețe aceste locuri, ci să îi urmeze exemplul:

„Haideți să dăm luciu României. Avem o țară așa frumoasă! Să nu așteptăm de la primării, să nu așteptăm de la nimeni”, este mesajul bistrițeanului.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...