17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO – FII REPORTER: „Pentru cei de la MIS Grup nu există nicio lege”

Locuitorii de pe Valea Căstăilor inhalează, de zile bune, praful străzii. Mașinile MIS Group care trec spre balastieră merg cu viteză, lăsând în urmă nori de praf. „Pentru ei nu există nicio lege” susțin locuitorii din zonă.

Fosta balastieră ACI, de lângă Rombat, ar fi fost cumpărată de cei de la MIS Grup. Astfel că Valea Căstăilor este tranzitată de numeroase ori pe zi de utilajele companiei care merg să se încarce cu materialele necesare.

Locuitorii din zonă sunt însă revoltați. Deși înțeleg că e nevoie ca mașinile să treacă pe acolo, sunt supărați că șoferii circulă cu viteză. În spatele lor rămâne un nor gros de praf, pe care ei sunt nevoiți să îl inhaleze.

Pentru cei de la MIS Grup nu există nicio lege. Inhalăm praful de când au venit pe Valea Căstăilor. Am făcut reclamație și la Primărie, dar nu au luat măsuri! Măcar să dea cu apă pe stradă!”, s-au plâns locuitorii din zonă.

Locuitorii de pe Valea Căstăilor s-au plâns în trecut și de viteza cu care circulau cei de la Supercom. În urma apariției articolului în Bistrițeanul.ro, șoferii firmei de salubritate au început să circule „mai responsabil”.

FOTO/VIDEO – Alt an, aceeași problemă cu mașinile Supercom pe Valea Căstăilor

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.