14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

VIDEO – FII REPORTER: „Pentru cei de la MIS Grup nu există nicio lege”

Locuitorii de pe Valea Căstăilor inhalează, de zile bune, praful străzii. Mașinile MIS Group care trec spre balastieră merg cu viteză, lăsând în urmă nori de praf. „Pentru ei nu există nicio lege” susțin locuitorii din zonă.

Fosta balastieră ACI, de lângă Rombat, ar fi fost cumpărată de cei de la MIS Grup. Astfel că Valea Căstăilor este tranzitată de numeroase ori pe zi de utilajele companiei care merg să se încarce cu materialele necesare.

Locuitorii din zonă sunt însă revoltați. Deși înțeleg că e nevoie ca mașinile să treacă pe acolo, sunt supărați că șoferii circulă cu viteză. În spatele lor rămâne un nor gros de praf, pe care ei sunt nevoiți să îl inhaleze.

Pentru cei de la MIS Grup nu există nicio lege. Inhalăm praful de când au venit pe Valea Căstăilor. Am făcut reclamație și la Primărie, dar nu au luat măsuri! Măcar să dea cu apă pe stradă!”, s-au plâns locuitorii din zonă.

Locuitorii de pe Valea Căstăilor s-au plâns în trecut și de viteza cu care circulau cei de la Supercom. În urma apariției articolului în Bistrițeanul.ro, șoferii firmei de salubritate au început să circule „mai responsabil”.

FOTO/VIDEO – Alt an, aceeași problemă cu mașinile Supercom pe Valea Căstăilor

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...