15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

În sfârșit! Elevii de la Liceul de Servicii vor avea bucătării dotate unde să facă practică

Lucrările la Liceul de Servicii sunt pe ultima sută de metri. Pe lângă o clădire modernizată, elevii vor avea parte, în sfârșit, de bucătării dotate unde să facă practică.

Potrivit primarului Ioan Turc, într-o lună ar trbui să fie finalizate lucrările de reabilitare și extindere a Liceului Tehnologic de Servicii. Clădirea deja existentă a fost modernizată și extinsă.

Corpul nou ridicat, care prelungește clădirea deja existentă, crește suprafața desfășurată de la 1.278 de metri pătrați la 2.065 de metri pătrați. Valoarea investiției trece de 9 milioane de lei, fiind finanțată prin Programul Operațional Regional.

Cea mai importantă veste pentru elevii acestei școli este că în sfârșit liceul va fi dotat corespunzător astfel încât să poată învăța. Una dintre cele mai mari probleme era lipsa unor bucătării dotate și utilate corespunzător unde să invețe elevii.

„Construcția beneficiază de aceleași dotări, fiind amenajate și accesorizate săli cu mese, stații de gătit, electrocasnice etc., pentru ca elevii să-și desfășoare orele de practică în cele mai bune condiții”, precizează primarul Ioan Turc.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...