12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO – IMPRESIONANT: Unul dintre oamenii străzii îngrijit de Virgil Boldor a fost găsit de familia din Iran, după ani de zile!

Bistrițeanul Virgil Boldor s-a stabilit în București. Un lucru impresionant pe care-l face este să schimbe înfățișarea oamenilor străzii. Unul dintre cei aranjați de el a fost recunoscut de familia sa, după ani de zile de la dispariție.

Nimic nu este întâmplător în viață, iar lucrul acesta l-a demonstrat Virgil Boldor. Bistrițeanul s-a mutat la București, unde are mai multe afaceri în domeniul beauty – o frizerie și o școală de frizerie.

A ajuns viral și pe Tik-Tok, iar mai nou a început o campanie de transformare a oamenilor străzii. I-a luat din diferite colțuri din București, i-a așezat pe scaunul frizerului, și le-a schimbat înfățișarea. Poveștile lor de viață au fost postate în mediul online, pe diferite canale: Youtube, Facebook, Tik-tok.

Acum șase zile, a postat un video în care a tuns un iranian. De această dată l-a îngrijit „în stradă”, deoarece unii nu doresc să meargă la salon.

Acum 31 de ani am venit încoace. Eu sunt din Iran – din Persia! Am fost căsătorit, dar am făcut niște greșeli. Și de doi ani de zile sunt pe străzi”, a povestit bărbatul.

Clipul a făcut peste 2,5 milioane de vizualizări. Iar printre cei care l-au urmărit a fost inclusiv familia iranianului. Aceștia au făcut demersurile pentru a intra în legătură cu el, a-l ajuta și a se reuni.

Conform mesajului transmis lui Virgil, bărbatul a fost unul apreciat și respectat în țara sa. Dragostea față de o femeie l-a făcut să ia decizii necorespunzătoare, ajungând în situația care era când a fost găsit pe străzi.


Mai multe despre Virgil Boldor, Bistrițeanul.ro a scris aici:

VIDEO : Virgil Boldor, hair stylist-ul celebru pe TikTok ce schimbă înfățișarea oamenilor străzii din București, este bistrițean

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: