15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Miercuri, 22 martie, se colectează pubela galbenă, destinată deșeurilor din plastic/metal

Miercuri 22 martie, în Bistrița și localitățile componente se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic – metal, anunță ADI Deșeuri BN.

Așa cum v-ați obișnuit deja, în a 3-a săptămână din lună, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal în Bistrița și în localitățile componente.

Programul de colectare a pubelei galbene va începe de la ora 8.00, pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere acest aspect, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă. Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 22 martie și acești recipienți, odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă). Operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

Totodată, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele. Fiecare fracție de deșeuri reciclabile are programul ei de colectare”,  a transmis ADI Deșeuri BN.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate este disponibil pe site-ul www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...