15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Aquabis: Fără apă potabilă mâine, 22 martie, în Sigmir, Viișoara și Valea Măgherușului. Electrica execută lucrări în zonă

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă potabilă mâine, 22 martie 2023, în cartierele Sigmir, Viișoara și Valea Măgherușului. Electrica execută lucrări în zonă. Probleme, astăzi, pe o stradă din Bistrița, în Beclean și alte șase localități.

Compania Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Bistrița a anunțat că în data de 22 martie 2023, în intervalul 09.00 – 16.00, va întrerupe alimentarea cu energie electrică a cartierelor Sigmir, Viișoara și Valea Măgherușului.

Având în vedere faptul că funcționarea stațiilor de pompare localizate în aceste zone va fi afectată de întreruperea energiei electrice, Aquabis anunță sistarea totală a furnizării apei potabile în intervalul și zonele menționate mai sus.

În vederea remedierii unei avarii, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 21 martie 2023, de la ora 16.30 până mâine 22 martie la ora 12.00 (estimativ) în Bistrița, pe str. Castelanului.

De la ora 14.00 până la ora 15.30 (estimativ) în Prundu-Bârgăului – Str. Luncii.

De la ora 12.30 până la ora 17.00 (estimativ) se sistează apa în localitatea Dumitra și Cepari.

Între orele 11.00 – 16.00 (estimativ) se întrerupe apa în localitatea Herina.

De la ora 10.00 până la ora 15.00 (estimativ) se sistează apa în Orheiul Bistriței.

De la ora 09.45 până la ora 13.00 (estimativ) se întrerupe apa în localitatea Șieu Măgheruș.

De la ora 08.00 până la ora 15.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Beclean.

Va fi afectată partea de sus a orașului, inclusiv  Zona de agrement, Podirei și Sat Figa.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...