7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Aquabis: Fără apă potabilă mâine, 22 martie, în Sigmir, Viișoara și Valea Măgherușului. Electrica execută lucrări în zonă

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă potabilă mâine, 22 martie 2023, în cartierele Sigmir, Viișoara și Valea Măgherușului. Electrica execută lucrări în zonă. Probleme, astăzi, pe o stradă din Bistrița, în Beclean și alte șase localități.

Compania Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Bistrița a anunțat că în data de 22 martie 2023, în intervalul 09.00 – 16.00, va întrerupe alimentarea cu energie electrică a cartierelor Sigmir, Viișoara și Valea Măgherușului.

Având în vedere faptul că funcționarea stațiilor de pompare localizate în aceste zone va fi afectată de întreruperea energiei electrice, Aquabis anunță sistarea totală a furnizării apei potabile în intervalul și zonele menționate mai sus.

În vederea remedierii unei avarii, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 21 martie 2023, de la ora 16.30 până mâine 22 martie la ora 12.00 (estimativ) în Bistrița, pe str. Castelanului.

De la ora 14.00 până la ora 15.30 (estimativ) în Prundu-Bârgăului – Str. Luncii.

De la ora 12.30 până la ora 17.00 (estimativ) se sistează apa în localitatea Dumitra și Cepari.

Între orele 11.00 – 16.00 (estimativ) se întrerupe apa în localitatea Herina.

De la ora 10.00 până la ora 15.00 (estimativ) se sistează apa în Orheiul Bistriței.

De la ora 09.45 până la ora 13.00 (estimativ) se întrerupe apa în localitatea Șieu Măgheruș.

De la ora 08.00 până la ora 15.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Beclean.

Va fi afectată partea de sus a orașului, inclusiv  Zona de agrement, Podirei și Sat Figa.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.